Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto si ga pustio da bude ispred tebe,mancini ne zakon ta takve na klupu pa tamo budi glavni.
pa kad nekog platiš 300 miliona mora ti igrati. greska je vlasnika sto dovodi takve manekene, narcise i kompleksase
Realno nije Emery kriv. Kad dovedes igraca za 222 miliona onda taj mora igrat svaku utakmicu inace ispadnes levat sto si ga doveo a sjedi na klupi, tamam pobjedivali svaku tri razlike bez njega
Adzem smao pogleda igraca i on vec zna sta treba da radi...kad smo vec kod autoriteta
Pa to je do tebe Emery... I u City-ju kao i u PSG-u plate igrača su astronomske,ali Guardiola ima muda da uspostavi autoritet za razliku od tebe.City je u ligi šampiona izvukao Liverpool u najgorem trenutku,jednostavno su im se poklopile kockice ušli su u životnu formu,a kako je tvoj PSG igrao protiv Reala baš sramota...sami sebe izbacili.
@CikaFajer Klop i Pep ponajbolji treneri današnjice.Liverpool ih jeste 3x pobijedio ali niko nije ovako dominantno osvojio Premier ligu kao City ove godine.Nemoj sad kako je imao pare i slične priče,u Engleskoj su skoro svi klubovi bogati.