Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebo mater na sta smo spali i mi i pitari... Ove kupusare iz Moladvije i CG smatramo realom. Smijesno.
Sarajevo realno nije pokazalo ništa, nazaduju evo tri godine bolje je da odmah ispadnu da se vide pograške, tu nema napredka, realno.
realno si ti pogreška
volim sarajevo ali sarajevo nije sarajevo zadnje 2-3 godine pa mi se prosle godine jedva provuko smo u ligi a bilo je tu jos par pojedinaca kao sto je dulja kojeg vise nema i mi sa takvom bagrom idemo fol u evropu neznam samo otkud opet ovaj crnkic bjednik pa sarajevo mora odrijesit kesu i dovesti prava pojacanja a ne gnjide iz kukuruzista
FK Sarajevo je oličenje naše države u svijetu. Nismo dorasli nikome i ništa ne možemo uraditi bez pomoći drugih, ili pak uz obilatu sreću da nas nešto lijepo i pozitivno zadesi. Opet, neka je sretno FK Sarajevu.
Smijesno je koliko Zarija izgleda kao ozbiljan protivnik gledajuci ove najave
izgubite makar radi kladionice...milion puta 6 i svi ste happy..uplate vam staz i platu
Što se na klixu ovoliko potencira Sarajevo u odnosu na sve ostale BH klubove?