Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bola, osisaj se ziv bio...
Coja se rodio vakav
Lik nije mutiro
Nikakva posebna pamet ne treba: plasman na EP nije nemoguc, ali jeste tezak. Vrlo tezak. Imajuci u vidu trenutno stanje ( na tabeli, pa i u timu ), odlazak u Francusku izgledao kao senzacija. Situacija nalaze, prije svega, umjerenost i hladnu glavu. Bez nepotrebnog vizionarstva, koncentrisati se samo na jednog (dolazeceg) protivnika, "korak po korak" pristup. Danasnji okrsaj u Zenici je nas trenutak istine: savladati Izrael, a onda razmisljati o Belgiji. Pokleknemo li danas znacilo bi da ne posjedujemo kvalitet za zavrsnicu EP. I, mozda, najbitnije - srcem! Jedinstveni! Ali, sportski, dostojanstveno, i sa respektom. Sretno Bosno!
Kako ne moze 2-go mjesto ? Mi samo trebamo pobijediti sve, Andora I Kipar samo da dobiju sve utakmice protiv ostalih protivnika a Belgija i Vels da medjusobno igraju remi , bar tako se nadaju ovi vjecni optimisti bez ikakve ozbiljnije analize . Realno, vjerovatnost za ovo je ista kao da će Dodik , Čović I Izetbegović završiti na robiji za njihove lopovske marifetluke I razbijanje države a ja postati jedini predsjednik BiH i pravično vladati .
Matematika: 2 tablete+2 tablete=(uzmi citavu kutiju ujko) To ti ja dajem ozbilnu analizu.
daj bože da pobijedimo. jedini igrač koji trenutno vrijedi je Bega...
De nam objasni Bola pomocu kojeg trika mozemo biti drugi? Nama je jedina nada da Izraelu na hinjaka zabrane EP jer bi tamo bio haos pa da nekako to trece mjesto jamimo
Ne znam zašto je bitno bas njegovo mišljenje sta on misli..Koga briga
Bla bla bla... Mozda smo bolji ali ce nas uvijek nas mentalitet srozati na nivo nizih reprezentacija. To se vidi u svim sportovima. Juce, Danas, Uvijek... Dok god mastamo a neigramo pametno, bez euforije, bez osjecanja, dajemo 120%, igramo do kraja, dzaba sve ovo.
ma mozemo se uhvatiti za tuki... stat u zivi zid samo, nazalost
u laprdanju sa novinarima smo svjetski prvaci,stalno nesto mislimo i vjerujemo.treba igrati,trenirati...vidjeli smo sinoc na primjeru rukometa
ma da Elvire drugo mjesto je iluzija....sta ti je?
Na cemu si ti, bas interesantno visoko letis xD ? Daj i meni malo ....