Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko euforije u unaprijed slavlja nije nikad nikome izaslo na dobro. Kad tad dodje "vrag" po svoje... Razumije nadu i radovanje ali mislim ipak da je preslo neke granice, da vise prosjecan BiH nema veze sa realnoscu itd. Pitam se sta ako se desi 1-1 ili 2-2 rezultat a Grci pobjede Lihtenstaj sa 1-0 ili 2-0. Sta ce onda mediji da pisu? Ni tad nije san propai ali samo pita hoce li biti tisine, pljuvanja ili dodatne eurforije?
Sta ja znam, ali mislim da ova euforija od navijaca i medija stvara velik pritisak na igrace.
Ovo je ionako veliki uspjeh, kako god i sa koje strane se gleda. Vi pojma nemate koliko se tresu gace Grcima a tek Litvanijcima koje cak i domaci navijaci ignorisu, pa evo prodaju nama svoje karte za tri puta vecu cijenu.
Samo hrabro, nisu nam ni do koljena !!!!
bola reci balji da se ne zajebava resultat is open :D
zajebaje :)