Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idemo na pobjedu , pun mi je kur...ac minimalnih bodova i sadake
Bola, Bola reci BALJI da se nezajebaje. hehehehhe legende naše.
NA FACEBOOKU POTPISITE PETICIJU ZA POKRETANJE TUZBE PROTIV TAKOZVANE BOSNATV ! BANDA JE UKINULA BHT1 I FTV OD PROSLE SEDMICE SVOJIM KORISNICIMA, MADA JE PRETHODNO UREDNO NAPLATILA GODISNJE PRETPLATE ! BANDU SAMO NA SUD, BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA ! ....BRAVO....to je pravi odgovor za pohlepnu b.a.l.i.j.s.ku bandu, takozvanu bosna tv i 'ayat tv, koja zrtvama agresije, protjeranim bosnjacima, servira samo c.e.t.n.i.k.luk u svom takozvanom programu, a hoce extra v.i.p. cijene za prenos utakmice !! BANDU SAMO NA SUD - BAREM U UREDJENIM DRZAVAMA! I OTKAZIMO PRETPLATU ! PROGRAM IONAKO NE VRIJEDI NISTA !
E moj bolicu kako slusam ovog Papeta.. mi smo u govnima do guse.. dabogda da izvucemo remi to bi nam bilo ko kuca bolan.. kakav crni kiks
majku ti vec si pokopao reprezentaciju, sreca pa ti ne podizes moral reprezentacije inace ne bi ni na kvalifikacije isli
Zanimljivo kako nema vijesti o Teletovicu kad isti u pobjedi svog tima na teskom gostovanju ucestvuje sa 4 minute u igri tokom kojih je postigao 0 poena, 0 skokova i 0 asistencija. Objavljujete o njemu samo pozitivne stvari, ili kako?
SVE POKRETNO I NEPOKRETNO NA GRČKU AKO JOJ TOLIKO VJERUJETE! NJEMAČKA KUHINJA: STAVI GRČKU U BOSANSKI LONAC DA SE KRČKA BY ANGELA MERKEL
Nasih 13 bodova nakon mece ce biti kobno za Grcku !!!
IKS NIJE KIKS ALI JE KLIX TOTALNI KIKS
Svi koji tipuju na Grcku, bujrum kladionice vas jedva cekaju jer i oni moraju od neceg zivjeti!!!!
Bola "legendo" po..pu..ši ga ti sa svojim pesimizmom...kako te nije stid davati takve izjave a da ti nije repke i motanja oko Papeta sjedio bi u Zenici u kavoj kafančugi i opijao .... pusti momke nek igraju i pobjeđuju a tvoja generacija je imala više šansi i Bosna bi davno bila na velikom takmičenju da niste prodavali tekme i da Vam koljena nisu drhtala pred jakim reprezentacijama...Miske, Džeko, Pjana, Spaha i ostatak ekipe su veličine za tebe i to priznaj inače će te ljubomora izjesti .... pitaj momke trebal kopačke očistiti kad si već tu i poklopi se...
Nema sve go strucnjak a u dzepu nema te ni za zvake.
Ljudi bojim se Papetovog neznanja sutra. Sjecam se tekme u Parizu kad ga ko.nj Hasagic izofira ko bek.ana i povrijedzen zbog svoje sujete stade na gol pa na poluvremenu posto se usrao da ne primi 4 gola priznade da ga ipak eto bole ledza a mi izgubismo izmjenu i Francuzi nam zabise onaj go. Zato se bojim da stari Grk ne izy.ebe naseg levata papeta sutra u Zenici. Odlazi Safete molim te i pojacaj repku ziv bio..
Grci će nas pobijediti jer nemamo kvalitet ni srce ko oni,previše se naši igrači slikavaju,provode po kafanama i vuku po nekakvim teferićima.Samo kad vidim onu Amru,Selmu Bajrami mrak mi padne na oči.
0:3....500 funti na Grke...
Ne laprdaj Bolicu, imali ste sansu i niste je iskoristili. Nerijeseno je ravno porazu, jer u tom slucaju najbolje sto mozemo ocekivati je da zavrsimo drugi. Pobjeda ili rastjerajmo ovu fudbalsku bagru.
Amra i ja sam igrala na grčke Apolone,em su prekrasni em će razbiti kvazi zvjezdice.