Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tanka je nit izmedju Madridskog Reala i Siminog Hana ... Sretno legendo 😎
@MersudinAhmet1946 legenda?? Pa sušić je kralj za njega
@MersudinAhmet1946 Po ovom tvom komentaru bi se reklo da je Balja u Realu ostavio neizbrisiv trag, pa se sad kao spušta na niske grane trenirajući tamo neku Tuzlu iz Siminog Hana
Bola, Bola reci Balji da se nezajebaje ...
Da se ne zajebava!
A jeste seljaci, sta ako zna svirat i pjevat, pa svestran covjek, joj ovih debila na klixu zavidni i bolesni. I treba da on bude trener covjek je igracina bio.
Dobar pjevac.
Dobar je Kodro čim je u Realu igrao...Abdulah Skaka
Ovo je odličan Azmirov potez. Šta god ko mislio u Real se ne ude što si lijep. Balja je izuzetan karakter i želim mu puno sreće.
Čovjek je igrao za Real i sigurno bi ostavio veći trag da nije bilo povrede.. umjesto da se ponosite sa tim i podržite ga, vi pojedine propalice smijete se tuđim uspjesima..moze vas kupiti kad poželi..sretno paša..
Sjeća li se iko kad naš savez odbi Ibrahimovića za A repku, jer smo tada u repki za napadača imali novopečenog Galaktikosa Elvira Baljića? Hahahah. Joooooooj!!!
Poceo trenersku karijeru u jednom od Evropskih klubova 🤣
Novi dan šta mi novo može donjeti ...
Bice znaci zagrijavanje uz harmoniku
Tuzla grad puno bolje zvuci, zasto trpate strane rijeci svugdje
Doveden za trenera zbog veza u savezu,da malo ojača položaj kluba kod sudaca i saveza,lako je bit trener kad imas jaku ekipu!
joj kad im Balja zapjeva:))
Balja je učio zanat od Papeta tako da ne sumjamo u stručnost
Tezak mu cilj ove sezone ostanak u ligi vrlo ambiciozno a tri na tabeli
@Hosa12345 ipak je to pametno. sta su trebali reci da zele osvojiti 1 mjesto?
Na 2 miliona stanovnika mi imamo granicu od 4 strana igraca u timu. Pa bolan ne mozes nafatat na ulici igraca da imas ligu i to jos da bude kvalitetna. Treba povecati kvotu stranaca cime se povecava kvalitet i u takvoj ligi moze da se izbrusi neki igrac za repku ili neki tim za euro ligu. Ko ima para, spreman da ulozi nek izvoli. Ovak predratna organizacija i timovi, daleko od kvalitete