Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pozdravljam Sportsportba.volio bi da vi pokrene temu nas nogomet sa Elvedinom Begicom da i mi imamo neki klub u nogometu kvalitetan,treba nam manje klubov ligi ,najmanje pet terena kvalitetni, ulozit po milion na svaki teren,pa da dodze do kvaliteta lige i reprezatacije BIH jer mi ovako nemozemo zaradit ni 500 hiljada eura dok Hrvaska po 5 miliona eura uzma za igrace i tako stvara dobar budet i ujedno kvalitet treba nam potpore premijera ,novinara,trenera nasi ,da ulazemo u mlades dobit jer to je nas kvalitet ,a ne da prodajemo smijesni200 000 eura Dinamu igraca ---pozdravljam zo je dobra tema za nas Sport primjer je Igokeja koja zna sta hoce,zako treba i nogomet da krene,jer ovo sto sad se igra je smijesno...
pa i jeste svi isti papci....niste znali gdje je more dok niste poceli raditi na aerodromu!!!! Begicu lopovcino, uzimas pare za zaposljavanje na aerodromu
kad bi bilo vise papaka ko Begić nebi nam bilo kraja bravo Dino!!!!!
PA ti nisi normalan samo ljubomoran covjek takve stvari moze reci cuj begica cijene u svijetu a bogami i nhegovi radnici na aerodromu nije dzabe aerodrom sarajevo proglasen najboljim aerodromom do milion putnika
E cuj Bevanda ili Begic .... Zalosti tuzna Od toliko fudbalskih legendi koje je ova drzava injedrila, dva anonimusa se utrkuju za celnu poziciju njenog fudbala. Ovo samo pokazuje kakvo smo mi dno dotakli, i kao drustvo i kao narod kao i sve ostalo.
G din Begic je jedan od najuspijesniji Menangera u BIH ,tome u prilog govori da je bio jedan od ljudi koji je digao aerodrom iz pepela i da je stvorio da je to jedna od najbolji kompanija u BiH,plate visoke i redovne(dok nije dosao kadar SDP/a ) od NFSBIH je isto tako stvorio respektabilan savez to dokazuje da m IVICA OSIM najvise vjeruje iso kao i svi igraci ..
Dino Begic je jedna obicna iskompleksirana fukara.....taj covjek je prvo direktor saobracaja na aerodromu sarajevo....poznat po tome je bio jer je napadao stuardese koje su radile kod njega u sektoru....bio je ako nije jos uvijek u vezi sa jednom uposlenicom...poznat po mnogim malverzacijama a malo, malo trci u dzamiju...inace na aerodromu ima svoj klan iz Butmira naravno svi kao sto je i on papak...voli takodje i maltretirati ljude po aerodrou a ima jake veze u mup-ovima. ni slucajno njega za predsjednika!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blago tebi kada nemas pametnija posla nego naprdj ivati po internetu i lijeciti svoje frustracije.
Ma koji crni Begić? Ko je taj čovjek? Čime je taj zadužio BH nogomet? Time što je na aerodromu, gdje je jedan od direktora već drugu deceniju, dočekivao i ispraćao naše fudbalere. Zar u NS nema niko ko je igrao nogomet i ostavio nekog traga, kad već Ivica Osim ne želi tu funkciju?
ko je taj? na sta smo spali da neki anonimus bude predsjesnik od toliko nasih proslavljenih fudbalera u svijetu priznatih.
Ako dođe ovaj bevanda, biće isto ko lijanović u federaciji, samo svoje će da gura
Ni vino a ni voda :) :)
Teoretski, moze se dogoditi preglasavanje
\"Preciznije, pedeset posto plus jedan, od ukupnog broja prisutnih delegata.\" hvala na pojasnjenju, sta bi mi bez vas novinara
Mora biti i neki odbor gdje ce SVABO majstor biti na celu :)))