Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi kojima je BiH u srcu i dusi, moraju se dokazivati i postici neke standarde prepoznatljive u svijetu. Nemojte molim vas cim neki tamo igrac iz BiH dadne gol u klubu za koji nikad culi nismo, izjavi kako se nada da ce biti pozvan. Probajte se pribliziti Messiju, Ronaldu, Dzeki, Ibrahimovicu, Ibisevice golovima, pa onda mozemo biti i te kako sretni sto cete biti dio Svetinje Repke BiH
Otkad ja cekam da Klix I njega uvrsti u igrace koji imaju zelju zaigrati za BiH...
Zeljni smo igraca iz drugih liga....
a care sta je to hajduk ..nesto kvalitetniji....
Da je Susic zvao igrace koje je trebao, mi bi sigurno mogli imati dvije kvalitetne postave....ovako ne mozemo ni jednu sastaviti kako treba. kad mogu ostali, mozes i ti Eldine!
insigne Slazem se sve... Imamo mi mnogo kvalitetnih igraca, i treba ih zvati! Neka u timu bude konkurencije, ali zdrave konkurencije i da u svakom momentu imamo igraca koji moze kvalitetno zamjeniti! Bavim se sportskim menadzmentom vec nekoliko god.a to sam i magistrirala tako da znam u ovom momentu najmanje 6-7 vrhunskih igraca koje treba pozvati u reprezentaciju.
ti ces sine da zaigras sutra ....al malo sutra pored tina :)
samo naprijed!
Opet ne znate postaviti video.
Polako,biće prilike aBd !