Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E nadjoste sagovornika svaka cast,sad bi bilo glupo ne uradit jedan intervju i sa bratom Adijem pa da se tako upakuje jedna lijepa bordo-plava prica iz ugla dvojice rodjenih zenicana...ko zna,mozda dodje i par autobusa robijasa da bodre i jedne i druge...
Na stranu sve, pravi navijači se nadaju da su ovo generacije koje napokon mogu derbiju vratiti onaj stari sjaj i uzbuđenje tokom 90 minuta. Ovi što odmah familiju spominju i kao neke isfurane fazone furaju, to nisu navijači to su djeca kojima je i dalje vrhunac života zapaljena baklja. Od Željine djece se samo traži da budu borbeni kao protiv Širokog i da pokažu da nije sreća para puna vreća. Sretno ljoŽe u nedjelju!
Šta ti znaš usta te ebem,ima da ih Sarajevo razbije ko beba zvečku.
Nisu ni svjesi koliko su losi ovi mali plavi strumfovi, ali ide za to epizoda u nedelju Sex na Selu ;)
Molili Boga mali plavi da ga se rijese :) eto o kakvom je golgeteru rijec heheheh!!!
46 golova za zelju u 2 godine, nadji napadaca u zelji koji je efikasniji... Pa onda pricaj nesto...
Neko mora gol zabiti i kada se utakmica kupi, sto je u vasem slucaju bila stvarno rijetkost :) A svi dobro znamo koliko ste boga molili da samo ode!!!
ne znaju ovi placenici koji nastupaju za fk sarajvo sta je vjeciti derbi , mislim da je psiholoska prednost na nasoj strani , jer ce zeljina djeca dati sve od sebe da poraze udbaski silom nastali klub :))
iznenadit ce u prdičićima hahaaaahah 2 ko kuća
Sve što želim u ovom trenutku, igraj Željo igraj i pobjedi...
dabogda se povredio jebo ti mater zenicku u supak
A sada spektakl u komentarima...
*ebat cemo malo sarajvo :)
Ovaj dok je igrao derbije uvijek ga je pošipu, pa mi se malio nabio kompleks
Ovaj dok je igrao derbije, nije valjao ni vama ni nama. Vama kriv njegov brat, nama kriv on. Uozbilji se.
Vec su nasli izgovor nakon sto ga popuse. "Vracamo dugove, kume!", "Ma guramo mlade igrace, kume!", "Tek cemo pokazati pravo lice 3 sezone od sad, kume!".
ovaj kao da radi u rudniku, zuljevi kad bi pukli kubik vode bi izasao
Neko žuljeve na rukama od rada, neko od druge vrste rada s Desankom. Zato si ti to primijetio..
popisam ti se u nos
PRIKAŽI ODGOVORE (1)