Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ti nije Željo prva opcija nisi ni ti Želji. Igrač koji nemože nigdje naći angažman nije za Želje kojem hvala bogu ide fino sa svojom djecom. Hvala ti za sve a sad odbij.
Dijete Željino - klocina koju više neće ni FC Café iz Istočnog Timora.
kakav je to nacin dovođenja igraca kad igracu kažeš ako ne nađeš ništa u inostranstvu "bujrum" u Želju
Nece doci u Zelju. POTVRDJENO
Dabogda ti našo sebi klub, ne trebaš ti nama toliko..
"Pojacanja" koja ne mogu biti standradna ni u prosjecnim turskim klubovima. Toliko o realnom stanju naseg fudbala, a mi se po obicaju nastavimo lagati da smo "giganti; "evropski klubovi", da smo "jaki ko beton" itd itd. Ko zna mozda nasi unuci docekaju da se jednom nas neki klub uspije plasirati u grupnu fazu UEFA lige ili mozda i LP, a nasi cukun-unuci da se neko iz nase PL direktno proda u neku od 5 najpoznatijih evropskih liga.
znači kokot i đelmić idu iz želje,ostaje nespremni stokić i mladi beganović,i to ako ne nađe vani ništa,on je otišao u tursku spremniji od bajića i evo šta mu se dešava
oprosti se Šekijev..dosta je..!
hahaha eldine pičkicee niko te nećee ***mo ti materr prodanu!!! RZ88
Polazem nade da ce Cimirot biti konacno igrac iz BiH lige ( osim Modrica ) koji ce se probit do nekog jaceg kluba i u najmanju ruku se nece vratiti 8 godina
ma ja ba, napravit ce karijeru vecu od Dzeke
Džeko nije iz naše lige, ili misliš da nije došao do većeg kluba? Spahić je igrao našu ligu, svojevremeno je Škoro otišao u Marsej itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sarajevu se vraća GRANDE MELUNOVIĆ