Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nemojte zaboravljati da je Susic dugo zvao I vuko za sobom Muslimovica a nije imo klub I tad je bila hajka sto se zove Zlatan( da bi poslije isti pravili hajku sto ga vise ne zove)..A Zlatan isao je u par klubova na probu u Skotksu I Englesku ali Pape ga je precrto kad je otiso u Kinu.
Čudi me da tako dobar talent niko osim Šusića nevidi. Kad se samo sjetim onih makazica protiv Meksika kojima se čitav svijet smijao i onih propusta protiv Grčke u prvoj utakmici.
te makazice pripadaju Stojanu Vranjesu..ovo je Ognjen.a protiv Litvanije i Grcke u ZE bio jedan od najboljih
Makazice su Ognjenove evo ti izvještaj sa utakmice pa se uvjeri. http://www.goal.com/en-us/match/mexico-vs-bosnia-herzegovina/1253780/report?ICID=MP_MS_5
IDEŠ OGI !
Neka momka nije kriv ,ali ona TELECA GLAVA SUSIC ce nas u grob poslati sa svojom teorijoim
Sreca pa ima Papka našeg koji ga gura i podržaje, zasluzivo on to ili ne - Zukanovic nema mjesta u repki, al ovaj smrdo ima!
Joj kakva ubleha nama igra :((( Kako je ovaj papak u selekciji, lik "trazi" klub 2 godine, ne znam ima li 200 min. fudbala u nogama, zato nam ne valjaju igraci iz Serie A, ponajbolji igrac u Poljskoj i mnogi drugi...
Sreca pa on podrzaje,ja se vec zabrinuo da ga podrzava.
"Neču zvati igrače koji nisu standardni u svojim klubovima"(Papak Pape) A štilić što lomi sve po Poljskoj,to ništa,stoka bezobrazna...
Podsjetimo da je Susic rekao da nece pozivati igrace koji ne igraju u svojim klubovima ili barem nisu jedni od mogucih startera. Ogi je danas daleko i od jednog i od drugog ali ipak dobija poziv. Susicu budi covjek .
Ovo je opomena svim igracima da se ne upustaju u avanture igranja u kozojebskim ligama tipa turske, HNL-a i slicnima