Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka cast da je ovakih igraca vise nogomet bi bio mnogo bolji.
normalno da nece jer ga nitko i ne trazi :), Bgm on to govori kao da je odbio reala, mancestera il nekog velikana pa ono sad nece otic, otisao i on cim bi dobio bilo kakvu ponudu :)
ove godine je vec odbio naftase City i PSG izgleda da malom faraonu ipak novac nije najbitniji
pa vidjecemo kad bude imao 26 godina
Ako nisam u pravu ispavite me , zar ovako isto nije i Kaka govorio ? :)
jeste i on je tako govorio kad je bio mlađi.a kad je real odrijesio kesu........
ajd kolumbo nepravi se pametan, jeste to kaka govorio i covjek nije nista slagao, on nije htio da ide ali su ga gazde milana prodale jer su dobili dobar novac zato je i otisao kaka u real..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ostace u milanu dok mu se ne ponudi real,manchester...
Bravo " Torabi " !!! Ovako nešto se ne moze desiti klubovima poput Sitija , PSG i sl. da neko kod njih igra iz ljubavi !! I Milan poštuje svoje zvijezde . Kod nas igrači igraju do 40-te. Ako nije za prvog tima moze na klupi sjediti ali otjerati nekoga poput Pipa , Maldinija itd. nije u našoj filozofiji !! Kada se sjetim kako se " veliki Real " riješio Raula gade mi se . Čovjek najbolji strijelac LP svih vremena a oni ga otjeraju kao zadnju šugu !!! Bez obzira na slabe rezultate zadnjih godina Milan je najbolji klub !!
Milan je tim koji ima veliku historiju i biće uvijek među najboljima. Budi sretan gdje jesi,ljubav navijača,kluba,ne može se kupiti,samo zaslužiti :)