Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu najavljivana teroristička djela al nešto ovakvo gnusno nisam očekivao hahahah presmiješno iako fkt volim reala :D
...reis Kavazovic najavio pomjeranje ezana za 10 minuta povodom ovih dogadjaja...
svako ima svoju severinu... a barsina je severina bila real
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovo nije El Clasico, ovo je De Clasico devastirali ih ljudi
Pa vidjelu je se da je REAL igrao protiv BENITEZA! pa sta mislite,da bi se Barca sinoc onako igrala da je REAL igrao kako znaju i mogu,bojkot od strane REALOVIH igraca i to 100%,pa vidjeli ste da nijedan napadac ne napada odbranu Barce nikakav presing itd...! Sasvim jasno da igraci ne zele BENITEZA to se sinoc vidjelo!!
Takodje i ovi glupani koji pucaju MINUSE,znaju da je tako ;)
Real nema ekipu to je to,iako su mi najdrazi od stranih klubova ljudi nemaju igre,puni su napuhanih,nafuranih igraca,sve se svodi na Ronalda bez da se timski igra,fali im novih igraca da malo poprave situaciju ili neceg drugog,jer stvarno ovaj tim s ovom igrom ne moze vecu razliku napraviti,ziva patnja je gledati ih iskreno !
Jednoglasno izglasana UN rezolucija 2454, osuđen masakr nad Madriđanima, sve zemlje ponudile pomoć. Mladen Marić kaže da je sve ovo dio velike zavjere.
Kako su pljuvali Ancelottija proslu sezonu kad nije nista osvojio. Na glavnoj stranici su vikali Ancelotti out. Evo vam ga sada.
KO JE UGASIO SVJETLO?
Bravo Barsa, najjaci klub.
ovo je bila redaljka....a kako rusi kazu: koljektivna navaljotka..... realka primila cetiri k...omada...
Navaljotka ! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH
http://i31.photobucket.com/albums/c362/Robi_Stratus/Benzema_prison_zpsnkcwfzen.jpg
jeBenitez
Jel ko vidio Penalda mašinu
Kažu, da su mu davali poslije tekme vode preko mašica!
Suarez=Terorista :))
Barca dominacija
Hala Madrid... Ali bukvalno na bosanskom
Haha Madrid
Savrseno za gledati , terorizam u Madridu
Prodan Benitez, mozda tuzno meni kao navijacu Madridskog kluba, ali pred svijetlima svjetske pozivnice izdan, zelja za njegovim odlaskom neminovna. Barca ko Barca, seva i dodava, sve im dozvoljeno i lakse su Real dobili nego Levante, lud je ko misli da je ovo realna slika. Kazem nazalost, al Benitezu hvala. Jednostavno te nece.
OVA BARCA JEDVA BATE BORISOV DOBILA. NAMJESTENO BENTEZU, NE BUDITE SLJEPCI.
Bacio mu neko sihre! Ima jedna žena iz Visokog strave saljeva.