Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vaha se dokazao kao igrac i kao trener. U francuskoj biti najbolji strijelac nekoliko sezona u nizu, dobiti najvise odlikovanje orden casti, tri ispodprosjecne reprezentacije odvesti na svjetsko prvenstvo su reference o kojima mnogi treneri mogu samo sanjati. Nema se tu sta vise dodati.
Ipak mislim da ni Obala niti Alžir nisu ispodprosječne reprezentacije , osim ako ti nemaš neka posebna mjerila. Drugo Vaha je jedna izuzetno konfliktna ličnost i to on potvrđuje iz dana u dan.
Dodao bih Afričku Ligu prvaka sa marokanskom Rayo Casablancom.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Vaha je nas ubjedljivo najbolji trener, ali je tezak ko tona cumura. Obicne gdje mislis da si najpametniji ispadnes najgluplji
Ne kontam ove ljude sto su puni para i opet srljaju po Kini i Japanu da jos vise zarade. Stresovi,sikiracije,tudjina . . . a u Mostaru vec ugrijalo,Neretva se zeleni,raja tvoja na svakom cosku,zivot jeftiniji nego u tudjini . . . stvarno ne kontam
A sto bi se to on u Kini sikirao? Fini ljudi, dobra atmosfera, lijepa plata.
Napisala sam ja poslije onog otkaza u Japanu da dobar i posten majstor uvijek posla ima i fine zarade
@bosmandebil. Zasto mu/ joj psujes? Cime si se naso uvrijedjen?
Deri Vaha žute dok još možeš, kad ti je Bog dao. Imaju rižojedi usmrđenih gengela, ha ja.
Da je bogdom prije dobio otkaz da nas preuzme. Nemam ništa protiv Roberta, al bi volio da i Vaha nas nekad odvede negdje.
Koliko vidim ti ništa ne razumiješ u vezi Vahe.
Kinezi ga uzeli u inat Japancima, kao da gledam :D
Vaha samo za parama trci
A 90 % fudbalera trci, trenira 3 puta dnevno, i prakticno se odrekne 20 godina normalnog zivota za zeljom za fudbalom.. jelde?
Nema ništa od toga, garantujem
@Svercer Ti si mi bitniji hhhhhh
Covjek se obogati van BiH... zar je to moguce... 🤪