Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ces, covjek sigurno vrijedi tolike milione. Spasit ce mnoge zivote. Pa nisu doktori u p.materinu pa da ih toliko placaju. Zarade za par minuta kao neki hirurg za cijeli mjesec, dje logika? Nek sve ide u qurac kad je ovako svijet postao nakaradan.
Ovako se pravi biznis i profit a ne poput nasih vlasti koje ojadise sve cega se dohvatise a to posebno vazi za Laktaskog vepra i travescita Zeljka
A vidi sto Bayern kupuje igrace i slabi protivnike! Oops, to je Borussia.. Bravo Borussia, odlican posao, tako se to radi! :))
To je poso bajo moj
Prvi :)