Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakve je uspjehe imao taj vaš "nogometni stručnjak" do sada u karijeri? U BiH je svako stručnjak, specijalista, direktor, ministar, premijer, predsjednik itd. ... a kadrova i govana ...
@Anonimus-min.do12 još ako je diplomirao DIF na Biminom travničkom univerzitetu, kud ces veceg strucnjaka.
onaj....onaj...
Retard
PERSPEKTIVA JEDNOG TRENERA,IDE UPOREDO SA RENOMEOM JEDNOG KLUBA.
idiot, majku mu ebem et toliko sablja od mene
Masallah sto dobro napreduje u karijeri!?
Trener cega iz odakle? Pljevlja (Cyrillic: Пљевља,[1]pronounced [pʎêʋʎa]) is a town and the center of Pljevlja Municipality located in the northern part of Montenegro. In 2011, the municipality of Pljevlja had a population of 30,786, while the city itself had a population of about 19,489. 19489? Nije to town moja ti ona Wikipedijo nego village.
Ovakvi treneri tipa ovog, nek se zahvale ovom "kvalitetu" nase lige, inace ne bi imali hljeba jest. Kao i u svemu, sve sto valja ode dalje.
karina od trenera
Kakva je ovo frizura? Zaglavila kurbla na masini u pola sisanja?