Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edise sretno u tvom budućem poslu. Hvala ti mnogo za sve učinjeno. Samo ono fukara i balija će pljuvati veliki iskorak koji je FK Sarajevo učinilo u PL i cijeloj Bosni i Hercegovini. Nemoj zaboraviti bordo naciju i BH fudbal.
Ti bas u zabludi zivis...tebi normalno da klub jednu godinu funkcionise i onda odjednom nagli pad?...samo se nadam da necemo zavrsit kako KK i RK Bosna...vodi ga kuci ako ti je dobar i cijeli jebeni bord direktora
ahhhah.... kažu kusturice da je sarajevo guzno crijevo.
Polako se slažu kockice počeli smo dobre rezultate nizat, vraća se Krste, uprava se mijenja! I DA GRMI ŠAMPION JE SARAJ'VO! Idemo momci.
Ling Po Pon novi direktor. Stari hordaš i čaršijaš.
ahhhah.... kažu kusturice da je sarajevo guzno crijevo.
Od prestanka rata FKS NIKAD, znaci NIKAD, nije imao upravu koja zeli dobro klubu...bojim se da ce tako zadugo biti...sve su ovo jadovi koji samo gledaju sebe...ovome se na cehri vidi da je lopov, tako isto i Dini...fujjj...pitam se dokad cemo vise ovo gledat...kosti vam lopovske!
Bio je uspjeh nagovorit Tana da investira u Sarajevo, i za tu inicijalnu prodajnu vještinu svaka čast. Međutim, poslije toga pokazali ste da ne znate, ni ti ni Dino. Očito su naši "menađeri" trkači na kratke staze, šićari šta blic efektom i to je to. Kratkoročno ste pomogli Sarajevu, dugoročno - da Bog da da ikad više ozbiljan investitor nešto uloži u njega. Mešetara će sigurno biti. Tuga, očekivao sam makar da postanemo Dinamo.
Ma mozemo mi pricati sta hocemo , al pod njegovim vodstvom mnogo toga se napravilo . Hajmo uzeti rezultate prethodnih predsjednika pa cemo vidjeti ko je koliko doprinio . Ja nisam za to bio da ide ,al eto .
Pozdrav za UVBA
ode nam ovo sve u helač...
Edis Komad Zemlje Kusturica
Isti jerko lijanovic..
Nema erakcije zbog toga kod našeg Edisa priča jedna mlada dama iz banke, kaže žao joj direktora pravo.