Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
..i šta kaže E. Kusturica, sve ušteđeno će biti uloženo u Handrićgrad?
Edis nije loš čovjek, ali mi nije jasno zašto ne prozove ljude koji su do sada vodili sportski segment i transfer politiku. Više je nego očigledno da tu godinama nešto ne štima.
Hočemo promjene koje su vidljive, pogotovo na terenu. Manite se polovnjaka iz Crne Gore, Srbije, Češke 2. lige Hrvatske županijske lige i sl.
Usprotivio se covjek zbog gola u Sirokom nakon igranja Kordica rukom, sto je cijela BIH mogla vidjeti, i zbog toga sto Sarajevu nije dosudjen cist penal u Banja Luci, nakon sto je igrac Borca ocigledno rukom zaustavio loptu u sesnaestercu, sto je takodje cijela BIH mogla vidjeti - i biva optuzen. Bijeljinskih 0 : 3 ne znam da li je spomenuo - i ako su to sve cista igra i postivanje pravila, i ako je Sarajevo bilo ravnopravno sa drugim takmacem za titulu - onda ga stvarno treba sankcionisati.
dovest ce husref čvarak jos svojih srba u fk sarajevo pa ce se opet boriti za titulu...
Ne moze se ni ocekivati bolji fudbal u zemlji koja je u ovakvoj krizi i besparici. Ovo sto nasi timovi uspijevaju u ovom vremenu je odlicno!
Sve je to super al ste prodali sve što valja i šta sad????
samo se borite, bitno je učestvovati ;)