Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vazda guran sa strane i osuđivan od strane javnosti samo zato što igra u malom klubu. Edin Višća je majstor i jedini igrač koji daje 110% od sebe za reprezentaciju. Bravo Višća i samo guraj naprijed i ako Bog da u veći klub kad za to dođe pravo vrijeme. Bez žurbe pašice.
kad cujem ovo pasice sam bih sebi zglob iskreno
bravo za komentar
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Momak stvarno zasluzuje bolji klub i ligu.
Visca zvani "Čudna frizura"
Najlakse iz dijaspore epitete slati za nasu drzavu, mi smo rupa ...pokazali smo to 9og januara! Mala bara puna krokodila!
sarane
Olovski junak sa Krivaje. Lijepo selo Čuništa na putu Zavidovići -Olovo. Sretno Zmaju!
A ko je Edin Visca???
Iskren da budem sere mi se više od ovakvih članaka o našem fudbalu i nesposobnim igračima. Godinama čekamo nekakvo čudo da se desi, da odigramo zapaženu ulogu u svjetskom fudbalu al nikad ništa. Ulazim u 30-te godine života tj već neke srednje godine života a od svoje 10 te godine slušam hvalospjeve o reprezentaciji i čekam na nekakav njihov uspjeh koji se izgleda nikada neće desiti.
Gdje si ti do sada bio. Pratiš sport ko plavuša politiku.
E baš si pravi seronja kao što si i sam konstatovao.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jesmo mi pacenici! I ne znam sto uopste poce ovaj Klix ikad da citam!
Edin je Zmaj naš pravi ...samo naprjed maistore !
mi smo mala drzava sa velikim lopovima i izdajnicima
Miroslav Ilic pravi koncert u skenderiji za nesto vise od mjesec dana, isti taj pjevac koji je prosle godine pjevao na PROSLAVI DANA REPUBLIKE SRPSKD U LUKAVICI. Ne znam kako ga nije sramota i pomisliti da dodje u Sarajevo a ne da jos i koncert pravi. Mislim da bi klix trebao posebno objaviti, i osvjestiti narod da ne daje pare takvim ljudina. Link od prosle godine: http://www.klix.ba/clanak/160109099
ako klix treba da osvjesti narod,e onda stvarno u k...u
plasiraj ovaj komentar ko šaran paranoju po klixu i postici ces nesto, mozda ce neko procitati i odustati od koncerta
Svaka cast Visca....i fino je da si svjestan da ti je karijera krenula prema gore iz Zelje! bilo bi lijepo da se jednog dana vratis i zavrsis karijeru u plavom dresu!
"Ljudi su stradali kad god su bili potcinjeni zenama" (Ahmed) "Poslije moje smrti ljudima nece ostati vece iskusenje od onoga u koje ce ga dovoditi zene." (Ibn Madze) "Najblagoslovljenija je ona zena koju je najlakse opskrbiti." (Ahmed) "Zeni koja zatrazi od svog muza razvod braka, bice uskraceni dzennetski mirisi." (Ahmed, Ebu Davud) "Zena koja umre, a njezin muz ne bude zadovoljan s njom, uci nece u Dzennet." (Tirmizi)
LEGENDO OLOVA ❤️❤️
Željina škola...