Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska druga liga=Bundes liga za rvacku i bosansku prvu ligu!
ZARADITE SA NAMA!! Jedinstven nacin igranja lota gdje sreca ne igra ulogu!! Nas loto broj je uvijek dobitan!! (preko 10 000 eura zarade) plus odlican tim koji analizira parove i pronalazi informacije o kladenju (preko 10 000 kn mjesecne zarade).. sve to na http:// betoholicari . bloger . index . hr/
Kad udje u prvu ligu onda pisi o njemu
Momak koji je prošao sve reprezentativne selekcije, i koji je u svakoj toj selekciji bio jedan od najboljih igrača, svakako zaslužuje poziv u reprezentaciju. Svaki puta kada je igrao za reprezentaciju je pokazao koliko može i koliko vrijedi, ginuo na terenu. Pokazao je da je reprezentativni dres svetinja. Njegov talenat i kvalitet je prepoznao i selektor Sušić pa ga je pozvao i zato i jeste tu, gdje mu je realno i mjesto. Al očito mnogima smeta da je on reprezentativac, al što kaže naša stara izreka: "sve će ti ljudi oprostiti, osim uspjeha". Edin je jedan od najspremnijih i najstandardnijih reprezentativaca ....ove sezonne je odigrao 27 utakmica, postigao 6 golova uz 6 asistencija, Pred ovim momkom je dobra i uspješna karijera i mnogo uspjeha i sa reprezentacijom i sa klubovima za koje bude igrao.
uuuu Egipat ce naje*at al posteno
Jeli zna neko kako je Sloboda iz Tuzle odigrala???? Hvala!!
Idemo malena, nije Visca los