Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> Sexcoss.com
Meni ovaj Višča nije jasan, kad igra za klub extra je, al ga brate nigdje kad igra za reprezentaciju. On bi trebao biti glavni uz Džeku u napadu, potone čim krene utakmica...
Potone brate za to sto u reprezentaciji ima totalno drugu funkciju.I 99% lopti ide preko Pjanica do Djeke. isto tako se dobro zna ko smije pucati po golu.
To Majstore
valjalo bi da mu ovaj klub bude prvak na kraju..doci ce ofmah bogatasi da kupuju cim je prvak..on je svakako za lige petice.
Gledaj Fenera, rasp'o se ko' Čović
finih 7 bodova zalihe....
Višća ih nosi