Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako bravo za gest/za donaciju ali pobogu dragi zar je on to morao objaviti na instagram da kaže da je on to uradio? Ne mogu da razumijem ovo.
@neprejebivi Stao je fudbal Al instagram jos radi. To je taj krug ljudi. Messi se odrekao 70% plate u barsi Al su mu objave postale skuplje. Rekao sam Messi a moze se upotrijebiti na sve ine i ostale noge zlatne.
Hrvatski reprezatativci skupili pomoc 1 milon km za Zagreb, Modric donirao 500.000 kuna za svoj Zadar , isto uradio i Subsic , gdje su Dzeko, Pjanic i ostali sportasi iz dijaspore ?????????????
@GasiSvjetloiZibje gdje si ti? Najgori su papci koji zaviruju u tuđe novčanike
Zasto bi slao novac u bosnu kad se ovdje nikad ne zna gdje novac zavrsi. Koliko se sjecam slale su se u bosnu vrece para pa gdje su danas, u vilama Bakira, Ganica, Brankovica.....Ne moze vama ni Bog nabacati para koliko korupcija moze pojest. Poenta je da je taj novac on zaradio, a mahala umjesto sto osudjuje nek sama zaradi pa donira gdje hoce.
Kada će naši prebogati fudbaleri šta donirati BiH?
E moji zmajevi Vi ko miševi sakrili se u rupe. Kapitenu sjeti se sa svojim miševima odakle ste.
Svaka cast na tome mada je logicno da se prvo pomogne svojoj drzavi🤔
Fino a jeli sta donirao svojoj zajednici i narodu
Treba biti solidaran sa državom,koja ga plaća
@Migel ne placa ga drzava nego vlasnik kluba a on toj drzavi placa poreze i trosi iste pare koje je zaradio KONTAS
Aferim
Pozitivno je pomoći ugroženima. Samo šta dobija prva domovina? Ili bi trebao da promijeniš redoslijed?