Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar clanak, Klix. Svaka cast. Vise ovakvih. A da nam savez ima muda zaposlio bi ovako njega na primjer ili drugog mladoj trenera. A ne dokazane kloceve.
Ma daaaaaaaj sta zna ovaj balavac ja sam za onog sto trenira Vrbanjusu..... Tipicni malogradjanski kometar, zato nam i jeste sve ovako krivo i lose... jbg
I njemu i Bilicu svaka cast, ali meni je interesantno sto covjek u par rijeci, a vrlo slikovito objasni zasto je Premiership posebna liga!
Ja bih još na to dodao džentlmensku igru. Najveći derbiji engleske lige rijetko donesu 4,5 žutih kartona, a svaka pa i najgora utakmica u La Ligi ne prođe bez tog broja, nerijetko dostižući 10+ kartona. Nije razlika u sudijama. Razlika je to što se u Engleskoj ne dešavaju često "niski udarci", provokacije i koškanja, te udaranje bez lopte. Puno značaja pridaju i puno ponosa osjećaju prema fer igri koju njeguju.
Pazi ovo, kaze Edin: "Rođendane, badnjake, bajrame i sve ostale praznike morate zaboraviti. Nema toga u fudbalu"..... Edine, ne seri!!! Niste vi jedini na svijetu koji trenirate nogomet, seljacino. Tebi tvoj bajram sigurno ionako nista ne znaci pa si u nogometu nasao izgovor.
Dobar posao radite svaka cast .
bravo.
Slaven bio igracina nad igracinama.Išo' glavom gdje mnogi ni nogu nebi poturili.Gledo' sam ga bezbroj puta i nikad nisam vidjeo nesportski potez od njega.Vrhunski sportista i covjek vrhunskih kvaliteta.Ljudeskara.Edin ima od koga štošta nauciti.Stetno obadvojici.
Poruka za selektora BiH reprezentacije: Nije dovoljno da ste na vrhunskom nivou kao poznavalac fudbala, nego i kao psiholog. Nije dovoljno da ste na vrhunskom nivou kao poznavalac fudbala, nego i kao psiholog. Nije dovoljno da ste na vrhunskom nivou kao poznavalac fudbala, nego i kao psiholog. Nije dovoljno da ste na vrhunskom nivou kao poznavalac fudbala, nego i kao psiholog. Nije dovoljno da ste na vrhunskom nivou kao poznavalac fudbala, nego i kao psiholog.
dobar clanak
Terzić vs Bilić = Prava Gospoda Sretno obadvojici.
macak mali prije 28 minuta +13 puno uspjeha tebi i slavenu! 13 0 Podijeli Prijavi Odgovori Zoltan prije 3 minute 0 Super članak...nadam se da će ostvariti još puno uspjeha zajedno. Možda jednog dana i u nekom još većem klubu. 0 0 Podijeli Prijavi Odgovori delminium prije 5 minuta 0 Jako pametan i mudar momak! Svaka mu čast! Želim mu svu sreću u životu, da u karijeri postane ne samo dobar pomoćji trener nego i vrhunski profesionalni trener! Drago mi je za čovjeka sa naših prostora kad t
Jebem,jebem,jebacu ko procita bosnjaka cu!
Super članak...nadam se da će ostvariti još puno uspjeha zajedno. Možda jednog dana i u nekom još većem klubu.
Kako počinje recept za muslimansku tortu? Ukradeš tri jaja...
@Atomac13th Kaj ti je,pederu
jakiiii ko betonnnn jos ja navijam za west ham