Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo sto ces ti biti na klupi :) Babo ce staviti Balu na teren... ako bude kakav penal mozda i postigne go :D
svi prenosi lige prvaka na 4 fudbal .com
Ja bi najviše volio da Man.City počne gubit sve za redom tekme, kad dovedu novog trenera naš Džeko če procvjetat.
Evo zadnjih 20-tak godina svi malo bolji klubovi u Evropi nemaju dusu. Fudbal je vec davno postao biznis i sa tim se cak i moj djed pomirio. Klubovi koji kao imaju dusu zapravo trose vise od onih koji je kao nemaju. Ono sto oni imaju se moze podvesti pod \"tradicija\" dobrih rezultata . Ali ako uvijek jedni te isti pobjeduju fudbal prelazi u dosadu, Zbog toga sam ja veci navijac jednog MC-ja, jednog PSG, WF i i ostalih koji barem ponekad pomute vodu ovim nazovi \"velikim s dusom\". Real, Barcelon, Bajern itd....., Liga Prvaka postaje nezanimljiva sa 90% tacnosti mozes navesti klubove koji ce ucu u 1/8 finala.
Offtopicharu sto to ne izjavis na forumu ?
problem je u činjenici da CITY nije nikada bio institucija niti će biti,ma koliko ulagali u dovođenje igrača.Institucij su Mancester United,Liverpool,Arsenal,Barcelona Rea,Bayern.CITY je samo za sada neuspješan pokušaj da se kupovinom igrača nemoralno visoko plaćenih,osvoji nešto,a u suštini je tim bez srca i duše.Barem ja tako mislim.
Postar, ovo su cinjenice a ne teorija. Ako ne vjerujes informisi se malo o prosloj sezoni. Jedino o cemu spekulisem je to zasto je to zapravo Manchini uradio. S obzirom da se ponasa kao veliki trener i zna sta je profesionalan fudbal neki izgovori su mu bili vise nego providni, ono cisto za medije.
@kn.kjlkj nisam nesto siguran u tu teoriju zavjere
Manchni je Dzekinu formu prosle sezone namjerno (podlo) unistio, zna on sta radi igrao je i on fudbal na profesionalnom nivou. Nakon Dzekinog furioznog pocetka, najbolji strijelac, igrac mjeseca premier lige, nakon 4 gola Totenhemu Mancini ga je namjerno stavio na klupu, unistio mu samopouzdanje i volju za vrhunskom igrom u sredini gdje se ona ne cijeni. Iz nekog razloga Manchini je Dzeku shvatio kao prijetnju necemu ili nekome. Prica o rotaciji i ostalo su cista glupost i izmisljotina....Mislim da bi za ceku bilo bolje da je presao u neki klub gdje ce da igra, pa makar i za manje novca. I sa WF-om sa Misketom, Grafitteom i ostatkom ekipe koji je bio prosjecan uzeo je Bundesligu.
Mancini je pod pritiskom Italijanske stampe. Nebi ostao ziv da ne stavi Balu ispred Dzeke. Balo jeste takodje dobar, ali trenutno nije u formi kao Dzeko, isto kao sto Dzeko lani nije bio u formi (ruku na srce) Ali kad budu odlazili Balo i Manco vjerovatno ce zajedno otici. Samo kuda ?
Tako je kad jedan tipican predstavnik Italijanske skole zeli da igra tiki-taku, ala Barcelona, to onda postane jalovo, sporo i dosadno do bola. Posjed lopte, prvi kontakt, \"poigravanje\" i proigravanje sve je vaznije od onoga zbog cega se fudbal igra, od postizanja GOLA. Osim sto igraju jalovo, ubili su svu ljepotu u igri. Nema brzog prenosa lopti, brzih kontri, jednostavnih rjesenja itd...., pravo mucenje za gledanje a vjerovatno i za igranje
\"Ključnije\" bi bilo da Mancini dobije otkaz:Ako Te ne stavi u startnu postavu,neka zijani.Ako Bog da.Odavno nešto sa MAncinijevim mentalnim sklopom nije kako treba.
Moderatori na forumu brisu postove kad u diskusiji ispadnu GLUPI