Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Oni ti ga puše EDINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !
uze mi misao, bas tako oni ti ga puse a i ovi lokalni englezi Dijamantu nas !!!
idi ti dzeko iz city_ja jbt_e pare pokazi cijeloj svijetu da si kvalitet...nas dijamant
pa covjek je pokazao da je kvalitet, za vrijeme koje su mu "poklonili" na terenu najbolji je strijelac ekipe... nije lud da ide bilo gdje dok mu daju tolike pare...
ma ne kontas jbt_e pare!hocu da dzeko bude najbolji strijelac engleske lige!jer to moze i biti a kasnije kada pode zalaziti u godine nek onda uzima kes a i ovako ga ima previse...nije sve u parama ima nesto i u starom dobrom fudbalu i zelje za uspjeh i napredovanje...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa igrali su u Wolfsburgu njih dvojica zajedno, zna se ko je grijao klupu, a ko je bio prvi strijelac lige.. Sta se tu ima raspravljati? :) Edin Dzeko masinerija! ;)
Prvo autor clanka je clan foruma a ne profesionalni autor koji je placen od strane ovog sajta i njegova analiza ne nosi nikakvu tezinu. To je isto kao da bih ja pisao na forumu Imdb a a ne na sluzbenoj stranici i sad mene neko uzme ozbiljno. I podaci kojima barata su idiotski i nekonzistentni. Poredi kruske i jabuke. Devetog strijelca lige i prvog strijelca kluba u ligi koji je osvojio drugo mjesto proglasava za precijenjenog. Pri tome jos ubjedljivo najmanju minutazu dobio. Onda vadi Torresa koji je dao 7??? I kao dao ove sezone vise od Dzeke? Pa Dzeko je najbolji strijelac evropskih kvalifikacija za SP Brazil ali ovaj retard to naravno ne spominje. Jos kao sa onakvim napadom i sredinom je trebao zabiti duplo! Sa kakvim napadom? Svako ko je gledao City ove sezone vidi da Silva Nasri i preumorni Toure nisu bili ni blizu forme prosle sezone.
Ovi novinari u Engleskoj su mentalno poremeceni .
Evo originalne vijesti: http://www.givemefootball.com/346034-premier-league-201213-overrated-xi Evo šta su napisali o Džeki: "Striker: Eden Dzeko | Manchester City Hear me out! Before peppering the comments section below with your suggestions, consider Dzeko’s title as a “world-class” player. It is, of course, undeniable that Dzeko is a good player who is very good on his day, but he is most definitely not world class. With some of the best service in the country at City he has a meagre 39 goals in all competitions for City in over 100 games which does certainly not warrant the near £30m fee that City paid for him. A final thought: Dzeko has just 15 goals in all competitions this season, which is seven less than the much ridiculed Fernando Torres, who has 22."
Želite izlaz iz krize i početi zarađivati legalno preko 15 000 kn mjesečno? Nudim vam za početak besplatno! Pokušajte ovim načinom koji vam nudim, olakšajte meni i sebi i primajte najkvalitetnije informacije iz par zemalja (SIGURNE INFORMACIJE). Link od moje stranice nalazi vam se pri dnu teksta. IRSKA, JAPAN, NORVEŠKA, ŠVEDSKA ---> to su zemlje iz kojih dobivam pouzdane informacije o nogometnim utakmicama. Prvo bi se Vama dokazao i poslao prvu utakmicu besplatno da zaradite jer ne želim uzimati Vaš novac unaprijed, a onda kasnije da dijelimo troškove koje šaljem njima. Čim dobijem parove upućujem ih vama na mail, a kvote su uvijek iznad 2, nekad i preko 4. Javite se na mail i poslati ću vam prvu utakmicu besplatno za početak. E-MAIL: sportnoza @ gmail . com (upišite spojeno) WEB STRANICA: sportnoza . bloger . hr (upišite spojeno)
zasto uopce objavljujete vijesti propalih portala za koje niko na svijetu nije cuo?? Samo bezveze skrecete paznju na ove poluamaterske bljuvotine
jos jedan atak na jedinu nam domovinu.
DIJAMANTE VRATI SE U NJEMAČKU GDJE SI CJENJEN, ZABI ENGLEZIMA SMRADOVIMA A POGOTOVO MANCINIJU OLOŠU ŽABARU CIGANU...
Objektivno DZEKO je druga klasa napadaca a Mario neka treca...najobjektivnije...
Ja ih volim obojicu, to su naši Zmajevi ali kad Džeko izbaci Real iz LP i to onakvom golčinom kakvu im zabi Pjana, onda nek se javi. Dobar je Džeko al Pjana je za njega gigant.
Njemacka jaca liga od Engleske, pa Zabarska liga je jaca od Njemacke, ligu ne cine Bayern i Borusija. Liga u kojoj tim primi 15 golova ti jaka liga. A Mandzukic ja treca liga napadaca s Ibisevicem se moze porediti. Gdje je Mandzo bio dok nije u Bayern dosao, U Bayernu se golova nadavao svaki napadac i Luka Toni cak. Dzekson nije TOP PLAYER ali bi u Bayernu dao golova i golova a i u Borusiji takodje...Dijamant moze uzdignute glava primat platu :)
pa dajte ljudi malo objektivnosti...džeko je igračina šta se ložite na ove engleske novinare...al ne možete ga dizat u nebesa i baš svaki put ga uspoređivat sa mandžukićem...možda su ovi novinari gledali i kome su se zabijali ti golovi jer nije isto zabit QPR ili Swanseu u premiershipu i Realu ili Dortmundu u Ligi prvaka...ako već hoćete usporedbu evo npr.Modrić,na početku se,blago rečeno,nije snašao zabio par golova tipa mallorci,zaragozi i imao par asistencija i već su počele osude da je promašaj a onda je rješio Man.utd u ligi prvaka i od tada je neizostavan
jel no hitlerov znak pukasuje dzeko hahahaha
Hahahaha Nek je Aguero i Tevez opravdali ocekivanja , zaista , dali su po 25 komada.Neka je Rooney opravdao ocekivanja i on je dao 25 komada.Ej staviti Dzeku i staviti Lescota koji jadan nije odigrao kad se sve sabere 5 tekmi moras bit debil da to uradis.
*** ti mandukic, pogledaj naseg drugog napadaca , ibisevic 3 mjesto na tabelli jarane ;))