Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa meni je najbolje da ode u Arsensal....:D
ma nek ide u milan to mu je san od kad zna za sebe.....
Narode bojim se da bi ova \"jagma\"za našim dijamantom mogla negativno da utiče na njega. Džeko,dijamantu,idi tamo gdje misliš da će ti biti najbolje.
najbolje mu je da ode u boca juniors..... sta ce u evropi
idi gdje ti mislis da je najbolje za tebe**
Samo ostati u bundesligi, bez misketa nigdje ne ici!
BAVO \"STRUCNJACI\"! TAMO BI MU SLOMILI NOGE
Ma samo u wolfsburgu treba ostati bar jos jednu sezonu
Malo mi je nevjerovatno da ce otici u Englesku, ipak se tamo velika paznja posvecuje odbrani za razliku od Bundeslige. A da ne spominjem kakvi kasapi igraju u odbranama vecine tamosnjih klubova ! Neka se Dzeko drzi Njemacke, tu je u vrhu. Nije on za Englesku.
Chelsea ili bilo koji drugi clan velike cetvorke u Engleskoj. Pusti nizerazredne lige. Italija nikako.
Moje misljene je da ne ide iz njemacke ako gdje oce da ode to nek bude bajern njemu se u Engleskoj crno pise mada bi volio ga vidjet u Unitedu nema sta Dzeko sve najbolje
Ako ode u Englesku nema ga na mapi, nek miruje gdje jeste.
Gladni su engleski stoperi ovakvih mladunaca.
ma samo u arsenal
definitivno derim je u pravu kad mu sve ide super u wolsburgu zasto napustati??? slijedi mu ligao samiona mozda ostvari dobar rezultat i stime sebi jos vise podigne cijenu uostalom tek mu je 23 godine