Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Edin Dzeko Dijamant, izdanak Zeljine skole, cijepa mreze i za ono malo vremena sto mu zabar da. ps. a ljubomorni pitici ga mogu samo obaliti umjesto virsle za promjenu.
Prvi put kad je Aguero dodao Džeki loptu palo je 1.5m snijega..sad ocekujem globalno zatopljenje..
MAJSTOR
Edin Džekooooooooo, Edin Džekoooooooo!!!!!!! Edin Džekooooooooo, Edin Džekoooooooo!!!!!!! Edin Džekooooooooo, Edin Džekoooooooo!!!!!!! Edin Džekooooooooo, Edin Džekoooooooo!!!!!!!
Dovoljno je samo poslušati pjesmu navijača sa tribina,kad DŽEKO zabije,i prođu neki trnci kroz mene.Godinama pratim englesku premier ligu,i znam da nije mnogo vrsnih igrača imalo tu čast da im stadion pjeva.Ne samo kod postignutog gola,nego i posle svake dobre šanse.
haj Izmete ne smrdi... nemaš pojma... prvo...čim je Džeko ušao u igru ne da je osvježio igru nego je da ne bi njega ne bi oni dali više nijednog gola ako ga ne bi i primili... drugo.. Džeko se nije tek tako potrefio već se čovjek polomio da se nađe u prilici i majstorski na prvu, da je kojim slučajem umjesto Džeke bio bilo koji drugi ne bi bilo gola.. i treće... da nije bilo Džeksona ne bi dali ni druga dva gola... uglavnom Džeko king...svaka mu čast, kad hoće frajer igra ko doksa... jedini Džekin problem je Manccini... i likovi poput tebe...
Dramu pravite...pa vidite da je Aguero prosao pola ekipe, dodao DZeki na zicer loptu...
Volim Zelju , volim svoga oca i majku , Dijamanta , ali sto volim dobar domaci obaliti , majko moja ....... Kako bih ga volio Dijamantu obaliti , majko moja ........ KRAJ PRICE .
hahahahh po kojoj si to oficijalnoj zakljucio--daj link nemas pojma...DZEKO 10-naj igrac europe a znam da pucas na luku on ako ode iz totenhama ja ti garantujem 1-2 sezone dinamo ..limit ili mozda kina.
J.e.b.o vam goalunited m.a.t.e.r u p.i.z.d.u
neznam zasto se ljubimcii vidica modrica javljaju kada clanak nema veze sa njima,,,,DZEKO samo deri najaciisi,,,crknite dusmani.
a ova ko fol nezna dzeksona jadna majko pa kako ces znat kada si cura negdje oko zepca..smijesna si.
hahaahha zaboravio si modrica i vidica koji su oficijelno najskuplji igraci. a i najbolji,,,a ne ova rezerva iz citya
Edin Dzeko - najskuplji i najbolji fudbaler sa prostora bivse Jugoslavije svih vremena.
pa nije dao odlučujući go krakonja napuco loptu, praktično se (ope) odbila od njega hahahahahah
Dobra guzica..njam
Želio bi zaraditi novac iz sigurnosti svoga doma? Trebaš stabilan dodatni prihod ? Imaš slabo plaćen posao ili si student/ica kome treba lova? Onda imam posao koji ti odgovara. Bez ulaganja novca, sa dnevno 3-4 sata rada (može i manje) možeš zaraditi 50-200$ sedmično. Ako imaš više vremena, onda i više. Sve što ti je potrebno je kompjuter, internet, minimalno znanje rada na kompjuteru, ostalo već zavisi od toga koliko si ozbiljan. Nije prevara, uveri se. Ako si zainteresovan /a pošalji mi mail: cashonnett @ gmail.com