Komentari (102)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Steta za Dzeku sto je rodjen u Bosni i opcenitno na Balkanu, kojim slucajem da je rodjen u Brazilu ili Argentini vrijedio bi preko 100 miliona eura.
@Dopeman Ocito nisi upoznat da su igraci sa Balkana potcjenjeni ili su latinoamerikanci pretplaceni....
Van Basten od Brijesca
Grande Edin
ma e gia finita la partita..
BRAVO EDO MAJSTORE👏👏👏👏👏
DZeko je legenda, a i finu je zenu odabrao. Prava su porodica. Vidi se da se iskreno vole.
TOOOOOOOOOOOOOOO!!!
Sta je ovo Sehic opet na klupi u Turskoj.Od Parme nista pa evo nema ga ni u Turskoj.Vratit će se on u Zelju i tu neće branit.Mozda će u Olinpiku završiti .Sreca pa Robi neprati igrače pa će ga zvati u repku
@Hercegovac0602 Olinpiku? Skutorcino usrana
Wie gesagt...Ronaldo 0 - Dzeko 1 ;) hehe
Jedan i jedini zauvijek ce ostati.
teška utakmica. zaspo sam prije poluvremena, probudio me spiker onim poništenim golom s početka drugog poluvremena. bilo je puno patnje za gledat. romi fali sredine. strotmanu trebaju dati ulicu u rimu, kupit kucu i zamolit da predje nekud..
bukvalno si jedini koji je to rekao. citav svijet prica, svaki veci novinar pise da je utakmica bila fantasticna. prati rukomet tamo ima.golova...
Kakva majstorija. Prijem lopte na jednu nogu, dribling i sut drugom nogom. Kakav igrac! Ovo ni svijet, a pogotovo Bosna nece imati ni za 5000 godina vise. Vanserijski talenat.
Da Bog da igrao još 10 god,jedina svijetla radost i ponos ovom napacenom narodu . Najbolji ambasadoru BiH u svijetu
...uh kako ga zavlacimo shkutorima!!
@opus2: Sliškovića reanimiraju ...
@opus2: Sliškovića reanimiraju ...
Kolko bolje igra odkad ima uredan sex!