Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Protece jos puno vode dok se ne rodi jedan ovakav, kapa do poda majstore.... Da si iz neke druge zemlje ( hvala Bogu da nisi 😄) svi bi o tebi prixali u superlativu.... Ziv i zdrav bio jos 100g
@CholinPotok ..i jelke kitio
Vlastimir......Ma neka kiti sta hoce, to je njegova licna stvar, ha ja!
Edin Dzeko je prije svega veliki sportista i jedno divno stvorenje.
Ljudina...
legeda malo je reči, kao igrać i čovjek.
Molim administratora Klixa da uz konsultacije sa glavnim urednikom i upravom smire sve ove silne ''bulevarđije'' jer ćete kad tad pasti po ovom pitanju, biće te uskoro bez korice hljeba/kruha/panje..
gledaj glave....ko da je apsolvirao sva djela hegela u kanta ;). salim se svaka čast Dijamantu...
Doso Edin zavrsiti trasfer u Wolfsburg :)
Kakva veličina prvenstveno od čovjeka a Boga mi i od igrača. Dao ti dragi Bog najviše zdravlja, a sve ostalo hvala Allahu mislim da imaš:))
Dzeko je ubojica za soccer.
Kad se sjetim dzeke i grafitea koja je to kombinacija bila...
Plus Miske...hm
Too legendo !!
Legenda a jos i to : Nas je...
Svaka čast Džeki ali mislim da bi u tom momentu ostao u sjeni da se Ibišević nije povrijedio...