Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...jbo majku , jel nas neko za.ebava ...pa nije to kvantna fizika pa da se mora pojasnit kako udarit loptu...
Ovima u UEFA-i treba ;)
ABd da ti tako zabiješ Walesu i Belgiji
"U vremenu za koje nemam definiciju pojavit će se selektor koji će svog najboljeg napadača zbog dobre igre glavom postavit štopera jer tamo nema koga postavit" 1p.1.c Evanđelje po Murinju
Inace to samo nas dzeko zna :-(
'ta će kloc
Sad kad počnem zabijati na terminu.. hvala ti Edina :D
ok je ovo al bolje na istom mjestu pogledajte klip u kojem maestro veznog reda xavi daje savjete "Xavi on passing and control"
Nadjes dobru trebu i vjezbas. Vidis kako je kloc nasao amru. Il moras imati dobrog jarana (asistenta), tipa Miske. Da i tebi ostavi sta..
Ostaviti mozdane vijuge upaljene prilikom Ciljanja Edine. Probaj to u petak.Nije sve u snazi udarca. .Vidim da ti fali taj dio u tvome objasnjenju.
cool, bas o tome razbijam glavu vec duze vrijeme
...bgm, objašnjenje u ravni teorije struna...