Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
crknite ljubomorne duse...naprijed dzekooo
Ja sam iskreni navijac ManUtd-a..al DZeko je ipak nas i treba da ga volimo i cijenimo! Dzeko RESPECT!!
Tako je.
Takođe :) Zna se šta je preče brate :D
http://bet365.blogger.ba/ do 100 eura besplatno na prvi de po zit !
//Želite isprobati nešto novo, nešto drugačije, nešto inspirativne prirode i pobjedničkog duha? Ako želite sve to, onda se nalazite na pravom mjestu! Budite odvažni i proučite našu stranicu koja je plod dugogodišnjeg rada i odricanja. Samo odvažni su pobjednici, budite pobjednici uz nas! Sve je priloženo na blogu i sve što trebate znati napisano je na blogu. Toplo se nadamo da vam je dosta više lopova i prevaranata i mainstream kladioničarskih servisa i usluga. Zato smo tu za Vas, da vas učinimo sretnim na dugoročne staze dugoročnom zaradom na potpuno novi diverzijalni način! Stranica: www . diverzijalac . blogspot . com (upišite spojeno) E-Mail Kontakt: diverzijalac @ gmail . com (upišite spojeno)
da li ce biti na tv
http://mali-ekrani.blogspot.com/ klikni na sport klub tu imas prenos.ili ti na netraja.net imas dosta streamova uvijek i za sve tekme ;)
Nek nam vrate KIKSERA, Haseta , Bruce Lee-a, evo im silikoni, atomska i cya, evo im sveeee! sve sve sve sve e e Kikser otkako je umro, ko da je u zemlju prop'o.
oooooo Edin Dzeko
Sta je s navijacima Zenita?
ZASTAVA SA LJILJANIMA ONDA OK JA DRUGU ZASTAVU NIT ZNAM NITI ŽELIM SAMO JE TO NAŠA ZASTAVA ONO NEKO CRTANJE NEKIH ZVJEZDICA JE SMJEŠNO.
ponos nacije'''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
dzeko znade igrati i po kisi...svakat cast
Ma znade jbg, obuče one kopačke za kišu i uzme ih kroz boksove..
u manchesteru ce se vijoriti bosanska zastava ili u engleskoj. bolje zvuci nego na terenima eetihada.
sta je sad vise nije kloc licemjerni smradovi? kad ga nije islo protiv egipta nema sta niste pisali o ovom gospodinu!! dzeko zabij i danas ali bih volio da izgubite da napokon liverpool osvjoji titulu :(
Sretno, Zmaju naš!
.....
manchester england england