Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ubode ga dzekson ko narkoman venu
dobar dzeko, djeluje puno bolje nego prosle sezone, pametno se krece, sto bi rekli englezi \"didnt put a foot wrong\"...
stoti
dje si strucnjak nisam te prepoznao, c,c,c,c,c,c, levatu jadni
@good svaka cast na komentaru... zabio gol kloc nekom novopecenom prvoligasu i to na odbijenac i fol on sad napredovao.. i ko zna koji epitet mu sve nije dodjeljen. Ja ga ne smatram igracem vrijednim 27 mil funti (koliko je on placen) sve dok ne postigne bar 2 gola na jednoj tekmi..ali postena gola, jer za to je doveden u man city, a ne da se prilagodjava pola godine i napreduje
mozes mislit kakav ce aguero tek bit\' kad\' se prilagodi ;)
hahahhahaa joj euforije ebote cccc.pa ko da je city razvalio barcu pa se toliko dizete ccc,pa dobili jedan welski klub ccc.a tolike price treba dzeko da se prilagodi hahaha a aguero tek debitovao i zabi lik dva gola i 1 asistenciju.pa ko zna zna netreba mu nikakva prilagodba,to je je ko voznja biciklom .a city je pokazao kakva su jaka ekipa kad su 2-0 prokockali protiv uniteda hahaha.
a kako se samo odbila lopta od njega protiv uniteda prije 10 dana..
upravu si \"vi ste SELJINI,a Dzeko je vas\"
koja sreća jbt.
ja mislio on streso golčinu iz voleja s 25 metara, kad ono, pogodi ga odbijena lopta i odbi se u gol. da je mjesto džeke bila bandera, isto bi se desilo.
odbi se lopta od bukvu.
drk, drk, drk ........ svršššššš...... aaaaaaaah
Dzeko nije lose igrao mada sam ocekivao 2 3 gola od njega, aguero je prejak igrac i ocekujem balotelija na klupi a njega u 1.postavi da mancini ima imalo mozga davno bi ga izbacio.. Stilic koliko sam upratio je igrao odlican mec sa Lechom i imao je 2 asistencije :D i neki dan Miske 1 asistenciju, i Visca 1 gol u prijateljskoj...
Odbi se od njega lopta ko od kloca
Jest mu gol u pm! I najveci ddeebbill bi dao gol u onakvoj poziciji! I jjeebboo vas vise Dzeko! Toliko talenata ova zemlja ima u dijaspori, pisite vise malo o drugim ljudima a ne samo o jednoj nizerazrednom fudbaleru kao sto je Dzeko, yyeebbem vas gglluuppee i zzaatucane!
DŽEKO, ODLIČNO GRAĐENJE, CIJELA TEKMA ZA 10. NA KRAJU, ZASLUŽEN GOL. A VI ŠTO KRITIKUJETE KVAZI-STRUČNJACI, VOLIO BIH VAS VIDJET KAD SUBOTOM IGRATE U MAHALI, PA NE MOŽETE NI 200 METARA U 2 SAHATA PRETRČAT, A KAMO LI KOJI GOL POSTIĆ.