Dijamant u igri svih 90 minuta
23
Edin Džeko pogodio za pobjedu Cityja nad QPR-om
Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah dzeko jedan od najboljih na terenu (ako ne i najbolji) napokon...svaka cast !
tevez:ko je sretan ni u hali nije gladan...dzeko svaka cast za igru
45 000 kuna zarade u malo više od 6 mjeseci, prosječna mjesečna zarada oko 7000, prosječna kvota po listiću 1,80. Statistika, parovi i dokazni listići su vam predočeni na blogu i arhivi. Preuzmite i 22 besplatna sistema koja vam nudim. Samo provjerite na mom blogu o čemu je riječ i javite se na mail. Igram niz do trećeg dobitnog listića. Prvi listić krenem sa 1050 kn. Ukoliko je dobitan, cijeli dobitak ulažem na drugi listić. Ako je i drugi dobitan opet cijeli dobitak ulažem na treći listić i ako je dobitan stajem i uzimam novac sa strane. Ako je nakon trećeg listića dobitak npr 5650 kn (minus početni ulog 1050), znači da sam zaradio 4600 nakon jednog niza od tri listića. I tako sljedeći dan krećemo u novi niz od prvog listića sa 1050 kn. www . organ . bloger . hr
znaci sve medije lazu???u svakim medijama je dzeko ocjenjen kao jedan od najlosih...pa cak i kad komentator na uzivo tv-u kaze da nije nikakav igrac al uvijek nekako postigne gol.....pa kome da vjerujem sad???medijama i svojim ocima??jel ovde pojedinim na portalu?????
Pravi edin dzeko nikad ne bi napisao \"nemrze\" ;)
Mora Dzeko bolje, da nije dao gol opet bi bio igrac manje na terenu. Tevez ne mora postici pogodak, opet bude sjajan i jedan od najboljih, zapitaj se Dzeko zasto je tako. Ima nesto sto se zove sveukupna izvedba /overall performance i tu se od napadaca ocekuje puno vise, ne samo golovi. Vise novca, vise obaveza, to je tako. Ako hoce da se njegova igra gleda iskljucivo kroz golove, onda nek nadje neki prosjecan klub i tu ce biti kralj, kao nekad u Vfl. Na ovom nivou gdje se trenutno nalazi, ocekuje se puno vise.
ovo mi vise lici da mu izjavljuju saučešće,nego cestitaju na postignutom golu :P
A ko je asistent klocu nisi drugu glavnu stvar rekao cccc
kad igra od prve u svakoj tekmi ce zabiti najmanje jedan pogodak, to je edin
barem ne moraju paliti gradski stadion vec ima dovoljno pozara u bosni, a gjde si ti vidio navijace na ikakvim protestima protiv vlasti? oni su stranacka vojska koja cuva petriJotizam i razvaljuje svoj grad, pali svoj stadion, da se raja malo oslobodi nezadovoljstva ali da se ne dira u vlast
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave. Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
Tacno se halva mora napraviti...
oooooooooo Edin Dzeko svaka cast majstore bio je i Murinjo na tribinama:D
Pogledajte na Sport klubu, šta pišu:Tevez pokrenuo MC Nigdje se ne spominje gol Dzeke,već oba da je dao Tevez.
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
TM i HZ - NAVIJACKI KLUBOVI Dva prominentna kluba sarajevskih navijaca poslala su zajednicki sluzbeni dopis u kojem izrazavaju duboko zaljenje i zabrinutost zbog goruce situacije sa nekontroliranim pozarima u BiH. Na zalost nisu u situaciji da posalju prijeko potrebno ljudstvo za pomoc u gasenju pozara. U punom jeku su borbene pripreme za docek gostujucih navijaca iz drugih zemalja. Ne bi bilo patriotski da ih docekaju nespremni i tako naude ugledu svoje drzave.
nemrze oni mene,al su iskreni,,kao sto je poznato znam samo stajat na terenu,gubit lopte i cekat da me napucaju u glavu!!!to je poznato.ja sam najveci kloc koji je ikad igro fudbal a i najveci sretnik jel me uvijek pogodi lopta i odbije se u gol.i u wc-u bi se najeo!!!