Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaha brate šta ovaj lik radi, uživam gledajući Romu i njega ove sezone :D
spavas li mirno, zlatna lopto, suarez liuse, cavani edinsone?????
Cinjenica je da je Dzeko proradio tek kada je Pjanic otisao iz Rome. Da li je to puka koincidencija ili ima tu nesto vise? Djaba dobar golgeter ako veznjaci nisu spremni i odlucni da mu posluzuju lopte. Ne pratim nogomet ali eto, interesuje me.
jos ce neciju majku zatrest ajmo po zlatnu kopacku)
Dzeko top, Pjanic flop.
https://www.youtube.com/watch?v=zyqt2avPkoA, evooo amrice
svaka cast Edine ponosu nas
htio je Edin i mogao je dati još dva ali ovi šupci mu saigrači čim daju go odma' kontaju eh... sad ću i ja ko Džeko i ne daju mu loptu....
http://clubfashionista.blogspot.ba/2013/04/amra-silajdzic-top-model-princess-from.html
ne smijes nista protiv dzeke napisat odma te ovi njegovi fanovi obaspu dislajkovima
Edine zajebo si i Messia i Ronalda..
Mislim da je Pjanic glavni krivac za Dzekine lose partije prosle godine, jer po mom misljenju on nije toliko dobar "playmaker". Ove godine Roma igra vise preko krila i Peroti/Salah vrlo dobro saradjuju sa Dzekom. Takodje mislim da je Dzeko prosle godine bio malo tezak i spor za razliku od ove godine jer vjerovatno pripreme prije sezone nisu vodili isti ljudi ili se on sam nije pripremio kako treba .
Aferim dječače...Ti si naš ponos.
Prije je samo zavrsavao posao ekipe, a bgm sad sve sam radi...idemo na euro :D
dzekoooo, volim teeeee...............
Trpa baba ne vadi 😁
Joj Amra sta mu uradi?!