Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Guzi ti Amru jarane pa neces moci ni tih 15 minuta igrati kako treba.
nista moj dzeko, zakasnili ste. nego opet sljedece godine negdje u jesen, ti, mancini, baloteli, nasri i milner mozete kod mene doci da mi sljive otresete. dobro bih vam platio.
da je se nama kutarisati otpada komšijskih naroda pa da uživamo u svojoj gluposti
e moji glupi bosanci da niste glupi nebi vas zvali glupi bosanci cinjenica
dzeko,,,city je ispo jer je previse tebe forsirso...a pokazo si po stoti put da si najveci kloc...beton,sljivotres...samo smetas u napadu kao sto su mnogi portali napisali o tebi.....
zega on amru ko sto ja zegam andjelinu dzoli
Jeste dosadni sta smarate za amru to je njegov izbor
novosti i golovi na 4 fudbal .com
RUN FOREST, RUN
NE NADAJ SE PREVISE !!!
Trčati Edine, trčati, kakve pouke kakvi bakrači
Nadam se da ces sljedeci put imat koji pas koji dodje do saigraca.
ako do sada nije naucio da si kloc onda ne znam
moje saucesce hihihihihihihihih
E moj Dzeko pa ja brze hodam neg sto ti trcis, pa u opste se i ne trudis ne samo tamo nego ni za reprezentaciju to sam primjetio samo stanes ko kip i cekas da ti neko dadne trci malo bori se, gledao sam jucer Ibisevica momak bar tci bori se ti ko beton gdje te ostave tu te i nadjju isprva sam govorio da je Mancini kreten sto te drzi na klupi ali sam vidio da je covjek sasvim upravu tebe treba samo ubaciti 15-20 minuta jer toliko ti mozes da se pokreces..
Moj braco pod stresom,sto pisete neistine o mom zaposlenju!
Nadam se da sam naucio da za je za sve najbolje da kloc udje u igru u drugom poluvremenu!