Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ljudi covjek uspio, izborio se za sebe. Svaka mu cast. Kakve to veze ima sto smo mi bijedna drzava I sto mi nemamo te milione.
iza ovog stoji rad i znoj, milioni trbusnjaka i sklekova, Aferim Dzeko
MašaAllah ! Naš Dijamant, ponikao u največem BiH klubu FK Željezničar !!!
Nesto mi...sve vise "sportista", nego "mlad". Al' bogat? Ne_ureklo se.
Sirotinja plaća, bogataši igraju...
Ja opet nesto kontam,odakle ovim sportistima ovolika zelja za gomilanjem imetka,subhanAllah kako se ne mogu zaustavit pa rec dosta je..... 23 miliona ti ne moze 10 pokoljenja potrosit ako ih odgojis u duhu islama i skromnosti..... Dzeko ako citas ovaj komentar,vrati se Allahu,pocni radit za ahiret,dosta je dunjaluckih utrka.....valja pod zemlju ic..... klanjaj,posti,zikri trazi oprosta za grijehe,zeni se nemoj u haramu blud cinit.... to ti je moj savjet kao bratu muslimanu selam :)
Selam drug, Edin je ima par godina sigurno zaradio za 100 zivota, ali sigurno nije trebao tu zavrsiti karijeru i posvetiti se striktno stvarima za ahiret. Mozda se Edin vec okrenuo dragom Allahu, a jeste pokazuju nam njegova humana djela kojih hvala Bogu ima, mozda vec uporedo radi stvari i djela za ahiret, ne treba ga osuditi odmah ?
jedini sport kojim se sad dzeko bavi je box!! udara amrine sise
Koliko je tebi? 8?
9
znala je amra kome ce djete uvaliti... i kako ga osigurati hahaha djeko djeko odlicno ti je sjedis na klupi grijes je a i cuvas djecu kuci boli te... vecina bi tako ko i ti radila da moze...
Džekina primanja k'o budžet Kantona Sarajevo na godišnjem nivou.
Lijepi nas Dzekson, pravac Monaco i sve na crveno!
Baš je mlad a blizu 30...
Dzeko ima para haman ko ja
Precijenjeno ... Za sve fudbalere,ali dok je kladionicara i gledaoca bit ce vune.
Sve teleće face, a milioneri!
Ma nema se na šta ovdje biti ljubomoran, ovo je propast društva :D sve teletina bez škole a milioneri.. dok jedan rudar život izgubi pod zemljom za 700KM, ovakvi likovi milioneri.. a i ti ga vala branis, ko da dajes Džeki šupka za dio njegovog honorara :D
Meni sadaka ne treba, a i školu sam završio. Samo sa islamske strane Džeko bi trebao pomoći ovu zemlju, jer je zekat na bogatstvo 2.5%, znači od onih para što on ima on bi trebao dati 600 000 Eura za pomoć muslimanima. To je 2.5% od njegovog imetka, a zekat je obaveza svakog imućnog muslimana kao i namaz. Ćao.
On treba da daje zekat, a ti zekan.
otkud znaš da ne daje?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svaka cast Dzeksone.