Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dijamant, svaka cast legendo.
Đe je Lukaku
Gospodin, moze igrati do 50te ovako
circa 45te, preko je nerelano
Jadna vam majka kada kada čovjek završi karijeru..nigdje novog dijamanta...
Dzeko Svjetska Klasa
biti u top 5 u svijetu, malo li je, RESPECT
Ma tata
BRAVOOOOO SAMO TO CU RECI
Samo naglasite u klupskom fudbalu, vec u repki je druga prica nadam se da ce me demantovati vec za vikend sad nam je najpotrebniji ove dvije tekme
Fudbal ke timski sport. Ne zabija on u Interi zato sto sam uzme loptu i predje pola tima, vec ima ekipu koja napravi akciju gdje on moze uraditi zavrsnicu. U repki nema ekipu koja ce napraviti akciju. I opet je zabio golova da ce dugo stajati njegov rekord netaknut.
Vec vise od 10 godina medju najboljim svjetskim napadacima. Steta da je u najboljim godinama imao limitiranu minutazu u M Citiju kao i sto je skoro sam vukao prosjecnu Romu 2-3 godine. Obe ekipe puno sebicnih napadaca. Sretno legendo i da nam aBda igras na najvisem nivou do 45-te.
Hahahahahahaha
Ispred nisu cak ni Messi i Ronaldo kao i jos mnogu strasnih, skupljih, mladzih itd igraca. Znaci da je nas Dzekson 🔝🔝🔝
VELIKI FUDBALER I JOS VECA LJUDINA!!
Bitno da je on za nas kloc, nismo ni svjesni kakvu klasu od igrača imamo. B A B U K A
ne sam safete 🤝
Kopacke n jegove, 2000KM, dress 800KM, nema dalje, super star !
Feran Tores je za Kloca hotel s 5*...
maybe, ali je on za tebe hotel s 500* gologuzijo.
Znaci i u svijetu.