Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponos naš !
Nije mala stvar Unitedu zabiti 8 komada u 10 tekmi. Legendo bravo.
Ave koDze!!
sta ovo nedate lajkati??
N8je samo on. Svi iz rome su usli u historiju sinoc.
Sinkula,ima kako nema,ima u smislu iztnalaženja bilo kakvog podatka,najčešće nerelevantnog,da bi se njime bacalo u zabludu i obmanu ovaj neuki puk,..kako nema,pa vi u svakom porazu nađete kuriozitet koji nitko živ nije uspio,ako ništa,nije upratio i time mašete sami sebi i stvarate lažnu klimu uspješnosti u moru neuspjeha,..istina oslobađa ,o tome ti pričam,..budi što jesi po ljudskim i normalnim mjerilima,a ne čeprkalovac,..nikom bitan,..
Ništa čudno za Balkan. Samo se na Balkanu porazi slave kao pobjede, samo na Balkanu zločinci su narodni heroji, samo na Balkanu nerad ..licemjerstvo... je mjera vrijednosti, samo na Balkanu ljudi su ovce. Šiša nas ko stigne a mi u glas bravo kralju hoću još...
jest im se dzeko nahebo matere !
Kakav bizaran record 😂😂😂😂
čovjek s najviše oborenih sportskih rekorda u povijesti BiH sporta je Damir Džumhur,eto vi sad lajte na njega,svašta mu govorite ali je on legenda i sve što uradi nitko prije njega nije uradio,..hajmo tako,..ako nije ovako onda ćemo pitati urednika,..
kake veze ima dzumhur s ovim
sudeći po naslovu članka čovjek bi rek'o da je zabio 5 golova. To najbolji igrac u Engleskoj koji je ikada zaigrao na Old Traffordu.
Eno sad kategorija novinarska, rekorderi po nekim dekadama....
al bas
pa mislim da je ovo toliko ofirno da nemam što reći,kakvi su povijesni podaci i tko to još traži i gleda,samo kako to nisu znali do maloprije,nego mi uvijek nešto o sebi čačkamo što nitko živ ne zna,i onda kada bubnemo o tlo,čudimo se,kako to mi velesila i sve sami rekorderi a izgubili od Malte,..na zemlju tvrdo stati i bez obmanjivanja i mantri,..kome je taj podatak relevantan i za što služi,..
i to rece strucnjak koji ne moze tri skleka napraviti a u novcaniku ni za produzene kafe!!!
Smjesni su vise ovi naslovi, cuj dao goal sa 3 kluba unitedu..magistralan protiv ajjaxa. Nigdje veze ni sa 6:2 ni sa njegovom igrom.
al bas, dobro to je novinski clanak da digne naciju i to, ali realno govoreci to nije tako
Leži mu MU, nadavao im se golova. Definitivno najbolji igrač BiH ikada. Ali što MU razvali Romu, ko cuko igračku.
ma šta mu leži,lopte nije dirno drugo poluvrijeme,o čemu pričate,..dva trefa u I pol.,sve ostalo velika 0,...
Edine Edinee 🇧🇦
Evo mene mogu upisati u knjigu rekorda ko osobu koja nikad u 3 razlicite dekade nikad nije zaigro protiv Man uniteda na njihovom ni tudjem terenu.
da udarim nogom u kontejner, izace 3 takva ko ti... a Dzeka je jedan