Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prodaj zgradu dzeko u sarajevu ionako ti propada
nek proda i sa tim para pomogne izbjeglicama
Sipad u gradu jarane moj
Cuj svakako nisu njihovi nego klupski...
Veliki gest od Velikih ljudi, a zlobnici neka razmisle sta su prethodne generacije nasih sportasa uradile za BiH, kada je nama trebala pomoc i kada smo imali rat i egzodus. Ili me sjecanje ne sluzi, ili pak toga nije bilo, a svi su se zaklinjali u patriotizam
evo i moj dzabe
Svaka cast, to je velicina covjeka, 3 dresa puta 15maraka, moci ce kupiti nrkoliko pasteta i par kifla
BOG IM UKABULIO NADA DVA DJAMANTA JEBO IH PAPE MRTVI USTA FUJJJ
Totti seljačino treba ti broj 20 pa da bude 2015-a septembar.
...pjanic ima kontinuitet....losih partija u repki....iskreno ne sjecam se vise kad je ista uradio... I nek procita ovo....Misimovicu ni kopacke ne moze cistiti...i ovako debelom i u penziji....
Ocekujem da bude bar po jedan gol Velsu u reprezantativne svrhe. :)
Ne znam za ovaj dres ali znam da je Pjanicev dres od utakmice BiH - Belgija bio ko nov jer ni kapi znoja nije na njemu bila.
Ipak je malo groteskno staviti u istu ravani legendu fudbala Frančeska Tottija sa ovim našim nitkovima koji izgube od Kipra na Bilinom polju.
Italija nikad nije izgubila od nekog slabijeg?
to je po 20 šilinga ;) fala klocevi
Pljujte, jedino to i znate. Momcima svaka cast
Sta znaju papci. Na zalost ova stoka je nasa realnost. Hvala Edinu i Miralemu na ovom gestu.
Vlahadija i škutorija prednjači u tom pljuvanju...samo da se zna.
lako je tudjim kur*em koprive mlatit
Lako je njima nije željo pa da nemaju osim po jedan samo i onda frka kad treba nekome da poklone cekas mjesec .. ha ja .
Sta je pisac htio da kaze ?