Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronaldo ko vidjelica Vicka iz Medjugorja
za 4 godine na evropskom prvenstvu Cristiano ce imati 35 godina u zalasku karijere ,a i prije mozda i onda onaj fudbal nece vise bit taj fudbal koju smo navikli i da stalno cujemo ime CR7.Svaka cast ljudino koliko puta si pokazao da si humanintarac,koliko puta si vratio djeci osmjeh na licu pa prodao zlatnu kopacku i poklonio narodu palestine ,svaka cast jos jednom.
Ronaldo najbolji igrac danasnjice.
..ronaldo mu rekao da će postići gol😂😂😂😂u nedelju očekujem ronalda na hayatu, baca grah😂😂😂😂
Ja ne znam kako iko moze gotiviti ovog ronalda bas morate biti levati
Levati gotivimo jednog od najboljih igrača ikada..
Bas ste levati
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko je proglasen igracem EURA?
Najbolji igrač finala Pepe, Grizman najbolji strijelac, Patricio najbolji golman, sad nisam mogao naci ko je najbolji igrač Eura, bit će sutra valjda. A mogo bi Payet ili Bale.
@ChrisRone Kontam da ce Grizman dobiti jer je dao 6 golova i domaci je.. Portugalce je golman dobro iscupao nema sta
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta je Ronaldo? Nostradamus mozda. Najgori igrac na Euru je ovaj Ronaldo bio
Čovjek najviše zaslužan što je Portugal prošao grupu, što je Portugal prošao Hrvate, protiv Poljaka najgori bio, protiv Welsa golčina i asistencija, sad jbg izašao u 20 minuti. Njemu dosta 30 godina ima, izjednačio se sa Platiniom po broju golova na Euro takmičenjima uzo Euro i LP i libo ga sad će odmarati do sljedećeg kupa protiv Sevilje.