Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pametno danas sa ženama, ugrožene su i zaštićene ko bijeli medvjedi, zato muškarci sve na papir, ako vas voli pristaće, ako ne očekujte pornjavu vašom imovinom i novcem. Razmišljajte pravom GLAVOM!
Ne kazu dzaba braca Arapi da zenama treba svezat lanac oko noge i drzat na relaciji kuhinja - wc - spavaca soba. Muslimanski svijet jedini zna kako sa zenama, kad si cuo da nekog seika zena nasamari, nikad !
@VIahDerpe A ti mislis da je mozes sacuvati kada je momcina startuje???Ima da ga primi u WC sopinga ako treba ...I njemu ce da ponudi sto tebi nije u to budi siguran!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sa kojim pravom i kojom osnovom ona moze uzeti sve pate koje je ON zaradio?! Na bilo kojem sudu bi vratio bar pola svoje imovine
Ljubav ne postoji
Predbracni ugovor!!!
Pravac Kina, stigneš ti još koju kintu zavrnuti. Tamam da imaš za alimentacije.
ja bih je ubio i odsjedio u zatvoru, imas krov nad glavom, hranu, lezis, sjedis, uzivas
Prosto... Bio si mlad i glup.Dozvolio si joj finansije a ti tablicu mnozenja ne poznajes.Znao si trcati i sutati loptu...Ides po Evropi i igras fudbal dok ona mlada sama kod kuce.Ti slavis uspjeh svoga kluba a ona i dalje sama... Nasla veceg crnca koji zna tablicu mnozenja i ima veci potencijala :)
Imam ja komsiju...Ide jadan radi po Sloveniji.Kuci ga nema po pola godine.Rilja i radi dok mu zenu drugi trpaju!Par puta mi je doslo da mu kazem kakva mu je zena ali nesto mi bzv radi njegove dijece.
Dva slovenca mi dala dislajkove :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E moj Ebue, ja kako sam vidio zensko na pornicu, da se smije dok je jebe crnac...ko ce tom cudovistu vjerovati
Pa ako mu je uzela 7m, 1m Eura mu je osto. Sa 1m može živjet ostatak života bez da kuNcom mrdne. Al da je njemu vjerovatno u monte karlo, monako i tako te pm
cuj dao zeni da se brine o finansijama, pa jesil ti lud covjece
Zene samo treba karati i puniti spermom
Eno prima Prevent
Crncuga sta zna o lovi samo vutra, kurve i zlatni lanci
dodji u sarajvo brate, taman umjesto kadusica
zato i kažu da su fudbaleri glupi..
Ne kaze se dzaba u Hadisima zena dodje i ode u liku sejtana, izbjegavajte te sotone ako mozete a ako van se vec dopadne onda ih samo za krevet i kuhinju obavezite a pare im nikad ne dajte jer ce vas one uistinu opljackat milion je takvih primjera
Kako ti sam nick govori, pravi si vlah i derpe izmišljajući takve stvari.
@Zambak tvojoj mami sam dobar
PRIKAŽI ODGOVORE (2)