Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA TOP KLUBOVI PA BOLJE DA JE ISAO TRAZITI POSLA U INOSTRANSTVO
ZUBANDAAAN!
Norkoping se bori za prvo mjesto koliko znam. To znaci da ti je igra u Evropi otvorena ako se odlucis za Svedsku.
Svaka čast močino, ali ti nemaš mjesta u Želji. Mlađi igrači zaslužuju šansu npr. Nikolić, Bekrić, Zeba itd
Nikad zaboraviti onu noć u Budimpešti i 90 minut, sretno ti Dženise gdje god igrao.
Jedna smo od rijetkih drzava koja od 96.god pa do danas nije prodala nijednog igraca dikretno u jednu od liga petice (ako jeste, taj igrac je grijao klupu).Klubovi nam takodjer nikad nisu igrali u grupnoj fazi niti jednog EU takmicenja.Tu smo "rame uz rame" sa Baltickim zemljama, Andorom, San Marinom, Lihtnestajnom, Luksemburgom, Maltom, F.Ostrvima, C.Gorom i Makedonijom.Ako se sa njima trebamo porediti onda nam je liga za 10.
@Tukelje said je prodat u werder bremen iz slobode DIREKTNO, eto da i to znas
@babinsin https://hr.wikipedia.org/wiki/Said_Husejinovi%C4%87 U 3 godine je imao 10 nastupa a u K-lauternu je odigrao 4 utakmice, sto znaci da je grijao klupu.Prvo procitaj sta sam napisao pa ona pisi. Sine, prvo se kaze "Ruke u vis", pa se onda puca, a ne obratno.