Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije par dana pohvalih ovoga Fonsecu kako je za razliku od drugih elimisao Manolasa, Jesusa a na klupu prebacio Fazia i Florenzia, upozorio Kolarova na njegove rizične izlete a on na ovako važnoj utakmici opet ubacuje Florenzia i Fazia. Sve ste vidjeli, Propuh.
Hoće li nas ovako voditi na euro 😎
Zaslužuje zlatnu klix kopačku
Ediiiin Dzeeeeko Ediiin Dzeeeko Ediiin Dzeekko
Zaaaamisli kako Bosnje sa pivskim stomakom, znojavi u potkosulji i sa pivom u ruci, aka fudbalski eksperti podnose Edinove ceste golove u zadnje vrijeme. Garant ce i za ovo reci da je Dzeko potajni Srbin koji samo prima pare od repke i kako namjerno lose igra. Jer to smo mi, mentalitet Bosanaca i Hercegovaca.
Bravo dzeksihnjo 💎
Jedan je Dzeko...
DŽEKO JE INSTITUCIJA