Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Đurić na aparatima :)))) šala mala Samo vi pobijedite, ko god igrao :)))
hoce, igrat će, neće možda cijelu tekmu ali sigurno hoće, možda poluvrijeme ili da uđe umjesto Đurića ako nedaj Bože zagusti, treba ga čuvati za baraža
Iskreno, vidjelo se sinoć kako nam je teško igrati bez Džeke, Vedo ne može izdržati one duele koje Džeko sa lakoćom rješava. Svima je puno lakše igrati kad igra Edin i takvog igrača svaka dobra ekipa ima.
Ko je sretan i u hali nije gladan. Onaj ko je gledo sinoćnju utakmicu zna da su to dva mega sretna gola, dva totalna poklona. Tako da to kako se može bez Džeke je glupost. Ali haj nek ti nisi gledo utakmicu i nek znaš.
Ovo je prava reprezentacija, koja igra timski i bez kljucnih igraca. Dzeku sacuvati da se potpuno oporavi i ubaciti ga u Kipru samo ako zatreba. Puni respect Mesi za taktiku i borbenost.
Idi Dzeko guzi amru pusti fudbalere da igraju
Ma nema potrebe, Džekson. :D Riješit će to opet Đura i Vedo.
Sinoc je se vidjelo koliko je falio u napadu .Bili smo nemocni do prvog gola
sjoooo jest ga Amra skockala, sunce slatko evo lajkeva :D
BOSS, sponzor NSBiH, da da
realno prije 70.minute ne bi trebao ulaziti, a pitanje je treba li i tada..
Može se i bez tebe, nisi nezamjenjiv, il se trudi il pusti nek momci igraju
Ma samo minusajte dzekini dupelizci 😆😆😆😆😆😆
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Neka te na klupi, bolji je Djuric, ti odavno nisi onakav pogodak glavom postigao. Pa ako treba udjes kao super-sub!
Ti dečko pojma nemaš,da malo više gledaš utakmice znao bi
Stvarno si bolestan ? Cuj odavno nisi... Pa gledas li ti utakmice? Pogledaj bogati gol protiv Belgije u Briselu. Pozdravi mamu
U taboru Kipra se nadaju da ćeš igrati, jer znaju koliki si kloc tako da bi jednog igrača iz odbrane mogli prebacit u vezni red i ić po pobjedu, jer ne predstavljaš nikakvu opasnost klocino.
tebi je 'đeko' trn u oku, koliko sam mogao primijetiti :))) što li?
jes neko ljubomoran ho ho ho ! napred BiH !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)