Komentari (100)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast legendo, te suze ostavi Amri kad je budeš ostavljao...ono malo odglumi...koa žao ti ;)
Jbg, kad on voli da cjedi njenu mačkicu
zdaPi nije sapun da se potrosi , naci ce ona drugog ako ostavi dzeksona ili on nju.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
A opet nas Vedo spasi :D
Svaka cast za Edina Dzeku, naseg Dijamanta, medjutim lista je pravo nepravedna, najmanje 5 zmajeva u idealnom timu je trebalo biti. Ovo je napravljeno radi nekih lafo tamo popularnih likova iz drugih nekakvih drzava. Pola svijeta cestita Bosni i Hercegovini i njihovi navijaci dobili kompleks od navijanja nasih navijaca i mi smo pokazali primjer kako se bodri i voli svoja reprezentacija. Igraci su pokazali, kako iz pepela otici na svjetsko prvenstvo oni tamo neke Belgijance, Ruse, Spanjolce stavljaju u idealni tim. Dzeko, Pjanic, Ibisevic, Begovic i Spahic u idealnom timu kvalifikacija!
KOJIA STE VI SIROTINJA,PA STE JADNICI ZADOVOLJNNI MRVICAMA. NEBESKI SRBI su samo ove godine imali 10-12 sporskih rezultata od 1-3 mjesta u evropi i svijetu pa nedižemo nikakvu gangulu oko tog,a vi bedo jedna uspeli ste da samo jednom odete na sv.prvenstvo,pa čak prijettite(hahaheheohohohhihi)koliko ste vi tobož "moćni"(al samo u svojim umobolnim mozgićima)
Joj džeko evo 56-ti put vidim ovu sliku, i 56-ti put oplakah
Bravo 'dječačiću' sarajevski.
NjV: nakon autogola katoličke Slovačke kojim je "veliko finale" za papističku koloniju "BiH" gurnuto za tzv. "Crni Utorak" (15.10.2013, "okultnog" zbira 13), te nakon što je PRIJE utakmice u Dnevniku BH1 u očito namještenom "intervjuu s uzbuđenim navijačem" taj glumac "predskazao" go - tačno u 67-om minutu (zbira 13), uistinu se tako i - desilo, tj. katolička Litvanija očito pušta (jedini) go "repki" kolonije baš "slučajno" u - 67-om minutu! Tako u svom umobolnom stilu (ritualno u znaku 7/9/11/13) pape "dokazuju" drugim dinastijama da je po dinastičkom pravu sve "OK u ovoj koloniji" - u vrijeme tzv. popisa (inventure "stočnih" grla za izmišljanje "Bošnjaka"=Turaka, dok je ILEGALNO DEKLARISATI SE KAO PRIPADNIK SVOJE NACIJE - BOSANAC) jer ne može narod koji je nesretan ostvariti takve uspjehe... Ali, preplaćeni igrači iz vana ni ne odražavaju stanje (ne)svijesti naroda - koji je GLADAN, S PREKO 60% NEZAPOSLENIH i to je rezultat "dobra" 6 KATOLIČKIH guvernera: http://tiny.cc/1ekw4w
I toliko o prepirkama da je Mandzukic bolji od Dzeke, shh ustase..
U trenutku velike radosti i tuge za poginulim momcima vi sto pameti nemate pisete o Amri...kakav je jadan vas mentalni sklop debili jedni...a i da nije bilo ove nesrece neprilici takvo pisanje....dno ste dna ljudskosti i civilizacije...fujjjjjjj
džeko najvise uradio kod gola probio stranu al je to nebitno bitno je da smo u brazilu a velika tuga za ove momke sto su poginuli
Sta vas interesuje Dzekin privatni zivot hocel on nju ostavit ili ona njega il ce ostat dok su zivi zajedno???? koji ste ljubomora i pakost iz vas izvire takmicite se koji ce nesto pakosno napisat.
u pravu si, najgore je kad vidim poredjenja amre s bataljonima i sl ba pustite ljude nek zive abd da budu dobri jedno drugom a to gdje je ko bio sta je radio pitam se kakve su moralne vrijednosti tih koji to pominju, jer za brukat nekog javno treba bas biti bezobrazan
hhahahah vidi ga kako plaaace aaaaaahahahahahah bravo za pobjedu! al de placi ko muskarac hebo ga ti :D
Dobro bi bilo da zaigra idealni tim Evropski, sa idealnim timom Juzno americkim. I normalno da pobijedi Evropski 1 : 0 , a strijelac da bude Edin Džeko.
Bravo Edine sada ce Severina traziti nesto drugo a ne dres sa potpisima :D Svaka cast momcima BHF
ZLATNI MOMCI!!! Edin potpuno zasluzeno u timu kvalifikacija, BOSANSKA KLASA, DIJAMANT, PONOS NACIJE, HUMANISTA, ODGOJENO DIJETE, USPJESAN, GOLGETER SVJETSKIH RAZMJERA i jos mnogo toga bi se moglo napisati za njega jer ga je tesko opisati samo jednom rijeci, a svi koji imaju da mu nadju neku zamjerku su samo zavidni uhljupi! Edine Dzeko HVALA TI ZA SVE!
http://www.youtube.com/watch?v=MG0RypVsCso divi kralja !!!
bas je kralj :) i onaj pozdrav sa balkona VOZDRA RAJVOSA :) kupio me za cijeli zivot!!!
Znam za jedan gol koji je isao u 90 sine, koji sigurno ulazi u uzi izbor...