Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
roma je klasicni luzerski tim koji nema nikakve ambicije
Ambicije u rangu Sarajeva.
Romu ni Dzeko nece moci iscupat iz gov*na ove god
Dobar gol, samo nema nista od Rome. Svake godine sve slabiji i slabiji. Za Dzeku bi bilo bolje da predje u neki drugi klub ako ima imalo ambicija, ovako drugo mjesto maksimum, a pored jakog Intera i Milana ne vjerujem da ce i to da se desi. Everton je bio dobra opcija.
Dzeko strijelac ja riba moj drug Samke vodolija
Roma me podsjeća na Arsenal. Skoro pa nikakve ambicije sa velikim brojem prosječnih igrača.
Imali dvije stative i jos toliko zicer prilika. Umjesro da su ovo do 60. Minute zavrsili stigla ih kazna. Dzeko konstantno u trokutu, lose se krece ali bez ambicioznog napada dzaba sve
Greaka dzeko Trebao si na vrijeme otic iz rome, sad ide slobodan pad
ojj koji baksuzi, pa imali su milion prilika.
Još nisu izašle sunnije u šetnju,moguce da ovu večer ne bude terorisanja
Kakva rupa u 16m Rome! AHAHAHAHAHA!
Dovedite nove stopere i bekove!
Kolarov neka ostane, a ostalo sve napolje!
poklon kvota 3.20 na interu
da nije perišića inter meda ne bi mogo , sve ide preko njega i candreve
Roma pod hitno mora dovesti Mahreza ili tako nekog slicnog igraca...fali im krilni igrac i jedan kreativni veznjak...de rossi ne moze meda vise..
Gledam "derbi" zeljo-siroki, pa onda ovo. One nase utakmice ko na igrici kad stavis da se igra 5 minuta, a onda pregledas pravu utakmicu i vidis razliku. Puno nicega kod nas, ova utakmica puna prilika sansi, preokreta. Kod nas ako padne go sretan si.