Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
što bi rekli stari ljudi " na hajru i na dobro" kako ga je krenulo. ..
Euforija se dize do usijanja,Irci gotovi ste,nema vas,nemate sta da trazite,a nakon prepoznatljive i vec uobicajene euforije vrlo cesto slijedi ocaj i razocarenje,pljuvanje reprezentacije,igraca,trenera itd. Licno mislim da je Bih jaca od Irske,ali bi volio da nas Irska izbaci,ali bi ja ipak sacekao da se odigraju te 2 utakmice.
Koji kreten od trenera moras biti da pustis Dzeki da opali penal!
trebo je tebi dati priliku
Džekson je bio odličan, nije bio penal jer je fauliran izvan šesnaesterca al' u svakom slučaju Roma je zaslužila da pobijedi.
IRCI NA A P A R A T I M A
OVAJ KIKSER I EDIB MIJENJAJU NICKNAMES KO NJIHOVA MAMA LJUBAVNIKE...
svaka cast Dzeksonu, ali Fino alla fine, forza Juvee
irciii, skidajte gaceee
Da nije penala ne bi ga ni dao. Kakvu je šansu kloc propustio...
ja ne mogu da vjerujem gdje zivim. Polahko sa Ircima. Frajer se isfulao i dao je gol iz penala. Druga stvar ne igra sam dzeko za Bosnu. Polahko, da prodjemo irce.
Ooooo Edin Dzekooooo ooooooo.Svaka cast Dzeki odigrao je extra,borio se super,a Lula brate sta uradi Salahu??!A sada napad na Irsku,sve stima svi su u formi.Zmajevi idemoooo ludo idemo jako :) pobjeda je nasa ako Bog da...Pozdrav svima koliko vas ima.