Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A klix.ba ne diže euforiju...fuj ovaj portal je postao obicno smece .
@GospodinIzSarajeva2 nije postao nego ostao
prije je bilo koliko toliko ok ,a sada dno
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koje su vjere Amra i Edin ..vidim tokom citavog Ramazana doticna objavljuje golisave editorijale..🙄
sad ce kvalifkacije pa prvo na odmor pa onda na pripreme po bureku i kolacima.
Padavicar
sta Amra mislio o tome?
koja je drolj. ova Amra je nevjerovatno. svaku priliku koristi da ga iskoristi pa i i na ovim inst hepecima. Ko da on ne zna da je u Istanbulu pa ga obiljezila
A čuj čovjek sa 21 ili 22 godine u Njemačkoj je fin, vaspitan, odgovoran, ne čuje se .. ne prigovara ili gestikulira prema saigračima ili treneru al zato u Engleskoj pljuje prema treneru, šutira bočicu sa vodom, baca dres... A u Italiji ? Tamo već pljuje saigrača, objesi ga na vješalicu, pljuje sudiju, trenera ali i pljuje prema navijačima na stadionu ali i mene popljuva pored maloga ekrana..
Tamo ce ko bolje plati .....
Da pitam Edina trebali staklariju pakovati u pakete,ne tražim puno.
taman ce pored Intera i zivota u Milanu izabrati Fenerbahce i ziviti u Erdoganovoj diktaturi -- jasno mi je da je za Bosnje Turska svetinja ali srecom nisu sve Bosnje SDA Talibani..
@Sorzon koji si ti djikan, prai pravcati djikan, kmet bio kmet osto sa okolnoh brda siso u carsiju, sa ne bude agresije osto bi tamo gdje i pripadas!
Kakav Fener, u Kasimpašu... taman će pored Intera u Fener raspali.
nina drogama ni u belim sobama na nogama ja prebolcute ja