Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad skontas da Salah nije imao mjesta u Romi, dovoljno ti govori kakav je to klub i ljudi oko njega.
I pored toga sto je svakako najbolji igrac BiH svih vremena, na zalost Edin je sinoc pokazao da je mahalac, balkanski provincijalac. Umjesto da bude dingospo i zavrsi svoju karijeru u Rimu, ode igrati negdje drugo i ostane zapamcen po dobrom u Rimu, onda na svojoj zadnjoj utakmici ispoljava nezadovoljstvo i pljuje prema treneru i pravi scene na jednom dogadjaju kao sto je De Rosijev oprostaj.
@mario.brokulic Kako samo glup komentar. Pa ne pita se samo on hoce li zavrsit karijeru u Rimu, ostala mu je jos jedna godina ugovora i Roma hoce da ga proda da zaradi na njemu, isto kao i na Salahu Naingolanu Alisonu itd...
Ovome svi braća.
Oprasta se ko da se nikad vise nece vidjet ... Treci post o tome