Nakon plasmana Cityja u LP
0
Džeko: Sada možemo sretni na godišnji odmor
Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakav odmor bolan ne bio? Rumunija? http://www.mcfc.co.uk/Video/Match-highlights/Bolton-0-City-2-Extended-highlights
ma kakav odmor,ima da zavuces rumunima 2 kom pa onda ganjaj rahatluk !
Barem Dzekson lijepo izgleda(evropski) i spika engleski odlicno,a maloprije sam bio na oficijalnoj stranici MC i vidio kako Tevez govori,sve sto zna reci je \"thank you\"ko tele.. I ne serendajte vise na Dzeku bice bolje iduce sezone.
teško je biti uspješan:-) naravno bosanac...
Ko mu je zavidan, ne s.erite više svega vam, svi ga volimo ali lik se obrukao ove godine, bolje mu je da šuti umjesto što puca na neko mijenjanje historije ManC i priča o nekom odmoru a dao golova koliko bi i prosječan bek. Bolje mu je neka nešto mijenja jer za njegovu klasu ovo je bio katastrofalan učinak.
de Dzeko bogati suti, kad se bolje pokazes u drugoj seznoi onda pricaj
imajmo razumjevanja pod odmorom podrazumjeva voditeljice i zvijezde Hayata i OBN-a...pa ona Ana i Jelena svako malo ga spominju u svojim izjavama vidi se da je barem tu zabio :)
MA GDJE TI TO MOZES SRETAN MAJMUNE JEDAN. DAO SI 2 GOLA U 24 UTAKMICE! NEK TE BUDE STID NISI ODIGRO KAKO TREBA.! ZAVRSICES KO MISKE U UKRAINI!
Ako bude ovaj odmor iskoristio kao prosle godine i previse se opusti, imace losu sezonu budite sigurno na to. Nek upotrijebi ovaj odmor da nade Edina Dzeku iz 2008-09 i 09-10. Ovaj iz ove sezone nije pravi Edin Dzeko.
Et Dzeko ti si kao igrao ove sezone pa sad mozes na odmor :)
jel ovaj misli igrati protiv Rumunije i Albanije on već na odmoru?????????
Oni ti ga pušee Edineee , Edineeeeee, Edineeeeee eee ! ! ! Mislim na ove gore komentara (negativne , zavidne ) :DDDD
Džeko je očajan fudbaler, treba ga šutnuti i iz kluba i iz reprezentacije.
Od čega odmor Džeko? Odmaraš od kako si došao...
vala nisi se ni umorio!
A gledao sam i bas je rekao CILJ, ne ... goal, intention, aim etc.. Ali koga briga, šta mu više gledale u svaki detalj... on je uzeo sada 1.000 Eura za vrijeme dok sam ja napisao ovaj komentar, na svaki odlazak u wc mu sjedne na račun 500 funti, koji ste vi pacenici.. loptu u ruke, ili medju noge pa šutaj, a slušalice u uši i stavi na mp3-e Upper Intermediate English pa da vidimo...
pogledajte interview na city-evoj oficijalnoj stranici ,rekao je izmedju ostalog \'\'THAT WAS OUR CILJ\'\' da li je \'\'CILJ\'\' engleska rijec ?